2777
2789
عنوان

من به خودم خیانت کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 5995 بازدید | 255 پست
تنگ نشه...به شخصیت ظالم و خودخواهش فک کن....سعی کن نفرت بهش پیدا کنی...منم دلم برا حسین تنگ میشه..‌ف ...

متنفر شده بودم ازش

بکل داشتم فراموشش میکردم

دو روزه دلم هواشو کرده نمیدونم چرا

چونیست چاره،ز بیچارگی صبور شدم…🕊️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چن وقت حرف زدین با هم؟با هم محرم بودین یا فقط رل؟

یه سال ....آدر سال قبل تا الان....رل ...قرار بود محرم بشیم که اونم اینجوری

روزگاری که همه عمر پشیمانم کرد...اعتمادیست که بر مردم این شهر کردم...❤️‍🩹

متنفر شده بودم ازشبکل داشتم فراموشش میکردمدو روزه دلم هواشو کرده نمیدونم چرا

میخهای بیا وارد اکانت تلگرام من بشیم بهش پیام بدم...آروم بشی...بگم از گروه رفتم داخل پی ویش

میخهای بیا وارد اکانت تلگرام من بشیم بهش پیام بدم...آروم بشی...بگم از گروه رفتم داخل پی ویش

مثلا بگم سابقه ازدواج داری و فلان

بعد بگم چرا جدا شدین...ببین چیاپشتت میگه

...بعد نفرت کامل پیدا کنی

مثلا بگم سابقه ازدواج داری و فلانبعد بگم چرا جدا شدین...ببین چیاپشتت میگه...بعد نفرت کامل پیدا کنی

میدونم ازم بد میگه

دوستمو فرستادم پیشش به دوستم تا دلت بخواد ازم بد گفته بود

به دوستم گفته بود برو بهش بگو ازش متنفرم ،آرزومه خبر مرگشو بشنوم میدونی گناهم چی بود؟مهریه گذاشته بودم اجرا زورش میومد

میدونم ازم بد میگهدوستمو فرستادم پیشش به دوستم تا دلت بخواد ازم بد گفته بودبه دوستم گفته بود برو بهش ...

تو به حقت رسیدی..‌مهریه حق یه زن هست..‌حلال تر از شیر مادر مهریه عستش

چدا؟؟؟ قسطی شد یا بذل کردی

قسطیش کردن پیش قسط یه سکه بعدش هر ۱۸ماه یه سکه بده اون میتونست ازدواج مجدد کنه و من زیر مهرش میموندم 🥲

منم دیدم نمیخواد برگرده و دارم اذیت میشم فقط با یه سکه پیش قسط توافق کردیم تموم شد رف

قسطیش کردن پیش قسط یه سکه بعدش هر ۱۸ماه یه سکه بده اون میتونست ازدواج مجدد کنه و من زیر مهرش میموندم ...

هر ۶ ماه یدونه سکه.....

خواهرشوهرتون از ازدواج های قبلی بچه داشت؟شوهر فعلیش چجوری؟؟؟

نه بچه نداشت ..بله شوهر لبانش یه بچه پنج ساله داره که پیش مادرشه دوماه یبار در حد دوروز میاد پیش اینا