2777
2789
عنوان

اینکه میگن زن باید ضرافت داشته باشه و آروم باشه و قدرت طلب نباشه و

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 37 پست

تلافی ک کلا اصلا قشنگ و درست نیست تو رابطه زن و شوهری 

چ زن و چ شوهر نباید اهل تلافی ی رفتار بد باشن بلکه باید حذفش کنن و خودشون رو اصلاح کنن

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اون زنهایی که مهارت دارن با ابزار خودشون و شناختی که از ویژگی های زن و مرد دارن ، حرف میزنن و حرفشون رو جلو میبرن .. از ابزارهای خودشون یعنی زنیت خودشون نه رفتار مردانه بدون توجه به خصلت ذاتی مرد

عجب 
چرا من جوابشو میدم ولی نه در همان موقع اعصبانیت بعدش ک اروم شد ی جوابایی میدم ک صدبرابر میسوزونتش ول ...

چطوری میگی ک باز دعوا نشه

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

بنظرم بهتره مهارت سکوت تو دعوا رو یاد بگیریم درمقابل مردها خصوصا وقتی در خشمگین ترین حالتشون هستند فقط سکوت کن 

بعدش که حرفهاش رو زد تو صحبت کن بدون فحاشی دادوبی داد کشیدن پای خانواده وسط دعوا یا یاداوری اشتباهات گذشته

در مقابل ادم نرمال این راه خیلی کمک کننده هست و از نظر من یعنی همون ظرافت زنانه

وقتی ی گندی از شوهرت ک بالامیزنه اون لحظه ی عصبانیت ب ظرافت و خانومانه بودن حتی فکرم نمیکنی فقط دوسداری جرش بدی همین.

خخخخخخ

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
اتفاقا جواب بدید خواستتون هم بگید از حرف حقتونم کوتاه نیاید ..وگرن مثل شوهرمن فک میکنه همین ک پول بد ...

حالا پول زیاد میده؟

تلافی ک کلا اصلا قشنگ و درست نیست تو رابطه زن و شوهری چ زن و چ شوهر نباید اهل تلافی ی رفتار بد باشن ...

عزیزم وقتی اون تلافی میکنه و زبون خوش حالیش نیست چی

چ فرقی

مثلا فحاشی رکیک واقعا زشته از این مدل ها که قطاری فحش میدن این میشه کولی بودن ... یا مثلا خود زنی میکنن و طرف مقابلم هم میزنن یا چنگ میزنن

ولی مظلوم نبودن یعنی بی احترامی کرد یه جوری جبرانش کنی ! تا معذرت خواهی نکرد مثل قبل‌ نشی و اگه خیلی خیلی عصبیه حتی اگه حق با تو بود صبر کنی بعد توضیح بدی

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

حالا پول زیاد میده؟

اره پول و خرج خونه میده ..اخلاقشم خیلی خوبه تا به ح رف باشی ‌‌..مثل دیروز گفتم تولد دخترمه باکلی نازو چاخ ان بریم بیرون و اینا ..بعد گفت الان ن حالا ی فکریمکنم صبر کن ...بعد شب اومد گفت ک کیک سفارش دادم و کباب میزنیم حیاط ..اصلا ب حرف من اهمیت نداد..منم ب خوبی گفتم کیک رو کنسل کن تا بریم بیرون دوست دارم گفت چی میگی براخودت خب بگی..گفتم مهم نیست خواسته ام گفت ن وکلی حرفم بهم زد ک چرادوبا ره حرفمو تکرارکردم .الان پولش ب چکارم میاد جایی هستم خودم نمیشه برم دوراز هرم

عزیزم وقتی اون تلافی میکنه و زبون خوش حالیش نیست چی

باید باهاش صحبت کرد و اقدام ب مشاوره در مواردی البته.

اگ واقعا مرد باشه و عاشق خانومش قطعا اصلاح میکنه خودشو

آخه مگ بچه بازیه هعی تلافی کنید برا هم

سرسنگین شدن در برابر ی کار زشت خیلی بهتره تا اقدام ب تلافیش 

گیریم تلافی کردی و اون آدم نشد باز بدتر کرد

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙