2777
2789
عنوان

واقعا نمیدونم بچمو نگه دارم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 6304 بازدید | 290 پست

من مجرد بودم وسقط  رو یه چیز پیش وپاافتاده میدونستم تا اینکه یه بار یه خانمی برام تعریف کرد که تو شرایط خیلی بد زندگیش بحران مالی ومریضی همسرش باردار میشه تا میفهمه سریع میره وبچه رو سقط میکنه میگفت بعد اون بیشتر شبا خواب بچه ای رو میبینم که داره منو صدا میزنه واین خیلی باعث رنج وعذاب شده بود جالبه بعدا مشکل مالی وبیماری همسرش خوب شده بود ولی این عذاب ولش نمی‌کرد. من واقعا یکی میگه سقط بجا اون طرف نفسم بند میاد آنقدر اینو یه چیز پیش وپاافتاده والکی ندونید فکر نکنید یه قرص میخورم تموم میشه نه نمیشه تازه شروع میشه بچه خوبه تا ۲۰ یا ۳۰ سالگی بخوای زحمتشو بکشی ولی این عذاب وجدان تا بعد مرگت هم گریبان گیرت میشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه شما زن نشدی که مادر بشی خواسته های شما مهمترن تا جایی که به کسی اسیب نزنن وقتی که خواسته های شما ...

یه صفحه آچار نشستی نوشتی واقعا؟؟

بله تا زمانی که زنده موندن اون بچه وابسته به بدن مادر باشه میتونه برای زنده موندن یا نموندنش تصمیم بگیره

مثلا بچه ی ۷ ماهه میتونه زنده بمونه یا زنده نگهش دارن

ولی بچه ی یکماهه خارج از بدن مادر میمیره و واقعا دست مادره که نگهش داره یا نه بزاره بمونه یا نه

اگرم میخوای بگی اون مادر قدرت اینکه برای حیات یکی دیگه تصمیم بگیره رو نداره پس بعد از سقط جنین یک ماهه باید انتظار داشته باشی به رشد خودش ادامه بده (که نمیده)

اگرم بحث ماورایی و جهان های آسمانیه من اعتقاد ندارم راستش

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
یه صفحه آچار نشستی نوشتی واقعا؟؟بله تا زمانی که زنده موندن اون بچه وابسته به بدن مادر باشه میتونه بر ...

نه بحثم اسمانی نیست بحثم کاملا مرتبط با بقا و طبیعت و حیوانیه الان یعنی چون اون به شما نیاز داره شما حق کشتنش رو دارید؟ اون به «شما» نیاز نداره اون به غذا و مراقبت نیاز داره حالا یا از سمت مادرش یا از سمت هر کس دیگه ای پس فرض شما کلا رد میشه 

فرض کن من پامو گذاشتم روی گلوی شما با یه اسلحه بالا سرتون وایستادم شما کاملا بی دفاعی نه خودتون میتونید مانع من بشید نه میتونید از کسی کمک بگیرید توی لحظه شریان زنذگی شما دست منه و من تنها چیزیم که باعث میشه شما«زنده» باشید خب در این حال من حق دارم شما رو بکشم؟چون «نیاز» شما به من صرفا توی اون لحظه صد درصدیه دیگه

نه بحثم اسمانی نیست بحثم کاملا مرتبط با بقا و طبیعت و حیوانیه الان یعنی چون اون به شما نیاز داره شما ...

عزیز من دخترعموم تو بیمارستان صارم کار میکنه تو پزشکی برای خیلی از افرادی که چهارقلو پنج قلو حامله شدن عمل ریداکشن انجام میدن سه تا یا دوتا از جنین هارو برمیدارن چون طرف نمیتونه به چهار پنج تا بچه برسه الان نظرت چیه؟؟؟؟

میخوای بگی چرا میرن دوتا از بچه هاشونو برمیدارن اینها چه فرقی با بقیه دارن؟؟؟

نه چون طرف نمیتونه از پسش بربیاد تا دلتم بخواد پنج قلو چهارقلو داریم پس قطعا دلیلش بخاطر اینکه بدن اون مادر تواناییشو نداره نیست همشونم میگن واااا چهارتا بچه میخوام چیکارررر

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕

پسرم مهد 

دخترم با خودم می‌بردم باشگاه براش زیرانداز مینداختم و خوراکی می‌خورد 

گاهی همسرم بچه‌هارو می آورد پارک جلو دانشگاه نگه می‌داشت 

یه تایمی از خانواده ام کمک گرفتم وقتی شهر خودمون بودم 

وقتی اومدم شهر دیگه و مجبور شدم برای ارشد برم شهرستان بچه هام رو تنها میذاشتم و همسرم در طول روز یکی دوبار بهشون سر میزد روزای سختی بود هرچی سرکلاس بودم به این فکر میکردم الان بچه‌هام در چه حالن و نگران بودم  حقیقتا سخت بود دوتا بچه  کوچیک رو خونه تنها بذاری بری شهر دیگه خیلی از لحاظ روحی تحت فشار بودم 

سال اول ارشد بچه‌هام کلاس اول و دوم بودن یعنی داغون شدم نمیدونستم ب درس خودم برسم یا  به درس بچه ها ....

از دانشگاه برمیگشتم ۱۱ ۱۲ شب می‌رسیدم خونه میدیدم اوضاع خونه داااغووووووونننن و ...

سخت بود واقعا سخت اما هرجوری بود ادامه دادم 

میدونم که خدا خیلی هوامو داشت والان خوشحالم که سخت جون بودم😅

در زمانهای قدیم من مینگشوی آقام بودم😲😲😲😲

عزیزم این تصمیمی که خودت باید بگیری ولی بنظرم بیشتر بهش فک کن چون اکثر کسایی که اطراف من سقط داشتن بعدش خیلی پشیمون شدن 

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معلومه که نباید بندازی

اون یه انسان دیگه اس و شمام حق نداری راجع حیاتش نظر بدین، حتی اگه مادرش باشید

چه بدبختیایی که سر آدما میاد بعد سقط جنین

فیلم زندگی پس از زندگی ندیدید؟ که چه عذابی میکشیدن وقتی اون دنیا بچشون رو میدیدن که خودشون با سقط کشته بودنش

در ضمن حرامه، فک نکنید چون قبل دمیدن روحه اشکال نداره

یکی از عذابهایی که ممکنه دچارش بشید مثلا سلامتی یا جون یکی از عزیزانتون در خطر بیفته

چطور با جون یه انسان دیگه بازی کردید؟

یا بعدا نابارور بشید

کلا مادر شدید قدر بدونید و یکی از خوشبختی های زندگی تون بدونید

مادرا رو دیدید خسته و افسرده اند، بعد اونوقت زنهایی رو ندیدید که دلشون بچه میخواد و نمیشه، افسردگی اونارم دیدید؟

خوبه دیگه، ۲۵ سالتونه، تازه عقدم نیستید که، حتی اگرم عقد بودید حق نداشتید بندازیدش

ببخشید اولین علایم بارداریتون چی بود؟منم تازه عقد کردم باشوهرم رابطه داشتم چون یهویی بود جلوگیریمون طبیعی بود  و من مطمئنم که شوهرم سریع کشید بیرون و اصلا چیزی نریخت اما چند روزه پریودم عقب افتاده سینه هام درد میکنن کمرم درد میکنه میترسم بیبی چک بزنم واقعا نمی‌دونم اگ باردار باشم باید چیکار کنم کسی میتونه کمکم کنه؟

ببخشید اولین علایم بارداریتون چی بود؟منم تازه عقد کردم باشوهرم رابطه داشتم چون یهویی بود جلوگیریمون ...

دیگه باید قبلش ب فکر میبودین

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مگه من با تو ام که ریپلای می‌کنی؟!فوضول