2777
2789
عنوان

به کی حسودیتون میشه و چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 109044 بازدید | 1171 پست

به هر آدم مجردی که روی کره زمین وجود داره حسودیم میشه

دهنم سرویس شده خسته شدم روحم خسته ست دلم میخاد فقط بزارم و برم جایی که دست هیچکس بهم نرسه 

ازوظایف بچه داری و شوهرداری و کوفت وزهرمار بریدم دیگه 

بخدا بریدم خسته ام خسته

ناشکری نمیکنم اما بخدا دیگه نایی برام نمونده اعصابم بشدت ضعیف  شده افسردگی گرفتم😭😔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

https://rubika.ir/pooshak_anisa1200

با اجازه استارتر🤍

خانومای گل خواهش من اگه براتون مقدوره، این لینک رو لمس کنید تا کانال من توی روبیکا براتون باز بشه🥹

هم پوشاک زنانه داریم هم بچگانه😍

قیمتهامون اصلا قابل مقایسه با بیرون نیس🤌🏻

🌷🌷🌷

خدایا  تو رو به بزرگیت قسم،نه نگو😭 امیدم فقط تویی،اگه امضامو دیدین برا حاجت دلم دعا کنین🙏🙏

ب دختر داییهام که تو زتدگیاشون همیشه هر کاری خاستن کردن ابرو براشون مهم نبوده حتی پدراشون رو سکته دادن با کاراشون موقع شوهر کردنشونم که شد شوهرای عالی با موقعیت متاسب سرراهشون قرار گرفت ماهایی که دختر خونه بودیم سر به راه و بی ازار بودیم هیچی عایدمون نشد تو این زندگی 

خیلیا ب شوهرم حسودی میکنن چون خیلی اهل خرج کردنو و جصن و رقصوشوخی وسوپرایز کردنم هس اونروز ی جصنی گرفته بود برام همه تعریفشو میکنن....اما خب من ب هم سنای خودم ک بچه دارن حسودی میکنم و بغضم میگیره🥲دست خودم نیس واقعا عاشق بچم بدمم میاد حسودی میکنم اما خب چ کنم🥺💔

به کسایی که شوهرشون دوستشون داره و خیانت نمیکنه 

به کسایی که عشق واقعی دارن تو زندگیشون💔

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔

حقیقتا اصلا اصلا اهل حسودی نیستم 

چند بار گفتم خوشبحال فلانی بعد متوجه شدم من ظاهر رودیدم باطن خیلی داغونن 

دیگ درس عبرت رفتم 

با پیشرفت  خوشحالی بقیه از ته دلم خوشحال میشیم 

به دخترایی ک زود ازدواج کردن و درس نخوندنچون همش باید استرس درسو بکشم یا درس بخونم🤦‍♀️

من بتو غبطه میخورم

چون زود ازدواج کردم

تو غبطه نخور هیچی توش نیست

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
به هر آدم مجردی که روی کره زمین وجود داره حسودیم میشهدهنم سرویس شده خسته شدم روحم خسته ست دلم میخاد ...

چند تا بچه داری عزیزم؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

به اونایی که پدرمادرشون سالم و سرحالن داغ عزیز ندیدن.تا ابد حسرت داشتن یه مادر سالم به دلم میمونه که میمونه.موقع بچگیم موقع مریضی هام موقع امتحانهام موقع ازدواجم موقع اسباب کشی هام موقع زایمانهام حسرت همراهی مادرمو داشتم چون بنده خدا همیشه بیمار بود هعییییی اطرافم میبینم طرف ژایمان میکنه مادرش تا چهل روز جمعش میکنه دلم خون میشه حالا من از روز اول توی همون بیمارستان با شکم پاره خودم بچمو پوشک میکردم بغلم میکردم هعععیییی

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

به هر ادمیکه کضع مالیش خوبه  سالمو پر انرژی و دارای اعصاب فراوونه و ۴ تا فرزند داره

دخترم نفس من تا ابد مواظبتم درسته یه اتفاق باعث شد مشکلات زیادی پیش بیاره برامون ولی من ۵ ساله شبانه روز ناراحتم لحظه ای حادثه تلخ یادم نرفته همیشه مواظبتم و دوستت دارم 💖

به کسایی که شوهر پخته و ازدواج موفق دارن

عَزیزٌ عَلَیَّ اَنْ اَرَی الْخَلْقَ وَلا تُری ، وَلا اَسْمَعُ لَکَ حَسیساً وَلا نَجْوی برمن سخت است که همه را ببینم اما تو را نه ، وهیچ صدایی و نجوایی  از تو نشنوم...