2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اون سال ها همه خونه عقد کردن اخه

نه کی میگه؟

تو خونه عقد کردن ولی سندش ثبت شده

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
کجای کاری من دیدم اسم زن تو شناسنامه شوهر نیست ده تا هم بچه دارن

😂😂😂 واسه فامیل های ما پیش اومده با ۱۵تا بچه 

می‌گفت عقد ثبت نکردیم اصلا 

تو خونه عقد کردیم همین ۵۰سال پیش 

خیلی تعجب میکنم از کارشون 

یعنی تقریبا ۹۰سالع که شناسنامه اومده

همون موقع هم که همه میرفتن شناسنامه بگیرن، شرح حال شون رو‌ میگفتن وارد شناسنامه میشد،یعنی یکی باباش فوت کرده بود مرحوم مینوشتن جلوی نام پدر ، و یکی مثلا همسرش فوت شده بوده ، یا بچه اش رو از دست داده بوده، دیگه اونارو وارد نمیکردن، برای همین اطلاعات زیادی از قدیمیا نیست

نه مامان بزرگ بابابزرگم ثبت نشده اگه شده بود الان میتونستم شناسنامه بگیریم

چند سال پیش عقد کردن ؟

خب برای فامیل مون هم ثبت نشده 

چند تا بچه دارن و همه شناسنامه دارن 

به شناسنامه شما عقد اونا ربطی نداره اخه

😂😂😂 واسه فامیل های ما پیش اومده با ۱۵تا بچه می‌گفت عقد ثبت نکردیم اصلا تو خونه عقد کردیم همین ۵۰س ...

آره این بنده خدا هم پسر بزرگه سر به سرشون می‌داشت می‌گفت مطمئن هستین ما حلال زاده ایم؟ پیرزنه بی زبون هم حرص میخورد. الهی

چند سال پیش عقد کردن ؟خب برای فامیل مون هم ثبت نشده چند تا بچه دارن و همه شناسنامه دارن به شناسنامه ...

خب قضیه ما کلا فرق داره

نمیدونم چند سال پیش شاید ۷۰ ۸۰ سال

نماد من=🌱✨️به معنی رشد و درخشش

قدیم ها قبل اینکه اسناد رسمی و دفتر خونه ها درست بشه

توی زمان رضاخان و محمدرضا شاه به طور گسترده ثبت و سرشماری انجام دادن

یعنی ازدواج های ثبت نشده رو هم ثبت کردن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی