2777
2789

سلام

قرار بود آذر باشه ازمونش ولی افتاده عقب منم ۳ماه پیش شروع کردم اولش خوب خوندم ولی انقدر منابع زیاده و آزمونشو کش دادن کلا انگیزم رفت

میخوام شرکت نکنم امسال خیلی خستم و نمیتونم بخونم

فقط خیلی حس بدی دارم که به شوهرم چی بگم چون اون کلا میگفت سخته کار کنی بیخیال شو، من اصرار داشتم

حالا ...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما هنوز واردش نشده خسته و دلزده شدی به نظرم اصلا واردش نشو که راه برگشت نداره ... یه کاری پیدا کن که بیرون اومدن و ادامه دادن و ندادنش دست خودت باشه

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 
اگه شوهرت درامد خوبی دتره وزندگیت تامینه به نطرم بیخیال شو واقعا زن فقط وایه خونه و بچست با کار کردن ...

آره یکی از دلایلم هم همینه

انقدر امشب خسته ی جسمی و روحی ام که اعصاب هیچی رو ندارم

خونده بودی عزیزم؟ یا زیاد نخونده بودی؟کدوم شهری؟

من کرج هستم نه نخوندم سرکار میرفتم مادرم عمل داشت نشد بخونم.الانم هنوز شروع نکردم ولی تصمیم گرفتم حتما شروع کنم

منم درد وطن سابق.تاپیکم ترکید که چی گفتیم ترکید؟ از غم مردم غم گرونی حالا بماند🤦🏻‍♀️❌⛔راستی مثل قبل آقایون درخواست⛔
شما هنوز واردش نشده خسته و دلزده شدی به نظرم اصلا واردش نشو که راه برگشت نداره ... یه کاری پیدا کن ک ...

آره عزیزم درست میگی

خیلی دلم میخواد کار کنم ولی اصلا توان خوندن ندارم اونم این حجم زیاد

آره یکی از دلایلم هم همینهانقدر امشب خسته ی جسمی و روحی ام که اعصاب هیچی رو ندارم

برو مدارس غیرانتفاعی یکسال کار کن ببین میتونی با بچه های این دوره کنار بیایی حقوقشم خیلی کمه جلسه ای 80الی100

منم درد وطن سابق.تاپیکم ترکید که چی گفتیم ترکید؟ از غم مردم غم گرونی حالا بماند🤦🏻‍♀️❌⛔راستی مثل قبل آقایون درخواست⛔
من کرج هستم نه نخوندم سرکار میرفتم مادرم عمل داشت نشد بخونم.الانم هنوز شروع نکردم ولی تصمیم گرفتم حت ...

چه جالب منم کرجم

خب عزیزم وقتی نمونه به نظرت میتونی بخونی برای امسال؟ شاید همین یکی دو ماه آینده ازمون باشه که

آزمونش سخت بود؟

این اموزش و پرورشم که پارسال کلا ده تا دبیر ریاضی چهار تا فیزیک میخواست.معلوم بود قبول نمیشم بعدشم مصاحبه وگزینش هفت خان رستم

چه جالب منم کرجمخب عزیزم وقتی نمونه به نظرت میتونی بخونی برای امسال؟ شاید همین یکی دو ماه آینده ازمو ...

اگر هر روز مدام بخونی میرسونی قرار نیست چیزی رو حفظ کنی کتابش هست داخلش تست اینا هست.خوبه من پول خریدشو نداشتم

این اموزش و پرورشم که پارسال کلا ده تا دبیر ریاضی چهار تا فیزیک میخواست.معلوم بود قبول نمیشم بعدشم م ...

ببین یکی از آشناهای ما یه آقاییه پارسال قبول شد همین کرج

دبیری ریاضی

میگفت فقط یک ماه خوندم و بخونی قبول میشی و ...

ولی نمیدونم واقعا خیلی حجمش زیاده

ببین یکی از آشناهای ما یه آقاییه پارسال قبول شد همین کرجدبیری ریاضیمیگفت فقط یک ماه خوندم و بخونی قب ...

اره زیاده کانال آرامش 20هست تو ایتا از مهر یا شهریور برنامه ماهانه گذاشت من نتونستم بخونم.من گرفتاری هام زیاده