2777
2789
بزرگتر میشن مسایلشون بزرگتر میشه حرف گوش نمیدن دوره هامون با هم فرق میکنه یه چیزایی پیش میاد هزار با ...

پسر من فعلا 4 سالشه و خب از بچگیش بهتر شده

بچه بود اذیتم میکرد

فقط 30 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
منم مثل تو بودم از روز دوم سزارین با اون وضعیت شکم پاره تنها بودم حتی شوهرم هم مرخصی نداشت الهی قدم ...

مرسی عزیزم انشائ الله.

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه داری گلم؟؟؟چندوقتشه من دوروز دیگه بدنیامیاد اصن هیچی بلدنیستم اولی.

خودش یادت میده حسابی🤣🤣 تا سه سالی اوج بچه داریته

انشالله سالم وسلامت باشید دوتاتون

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
خودش یادت میده حسابی🤣🤣 تا سه سالی اوج بچه داریتهانشالله سالم وسلامت باشید دوتاتون

فداتشم انشائ الله

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
پسر من فعلا 4 سالشه و خب از بچگیش بهتر شدهبچه بود اذیتم میکرد

خدا حفظش کنه واسه من پنج و خورده ای نزدیک شش سال نمیدونم خودم حس کردم بعد عید خیلی حرف گوش نکن تر شدن من کلا سخت بچه بزرگ کردم با آداب و اصول شاید علتش همین بود الان که داره به استقلال میرسه داره خودی نشون میده

عه چ جالب

ب حرفم می‌رسی من تو عمرم بچه نشسته بود میترسیدم بچه کوچیک بغل کنم ولی پسرمو با ی دست تو بیمارستان برمیداشتم چون دست دیگم سرم بود 

تو خونه حمومش میکردم تنهایی 

فقط ۱۸سالم بود 

سخت بود ولی بلد بودم

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗
خدا حفظش کنه واسه من پنج و خورده ای نزدیک شش سال نمیدونم خودم حس کردم بعد عید خیلی حرف گوش نکن تر شد ...

ممنون همچنین

پسرمنم حرف گوش. نکنه شدیدا ولی خب از بچگی هاش بهتر و راحت تر شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
ب حرفم می‌رسی من تو عمرم بچه نشسته بود میترسیدم بچه کوچیک بغل کنم ولی پسرمو با ی دست تو بیمارستان بر ...

ای جانم خداحفظش کنه.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خداروشکر معلومه زیاد اذیت شدین بچگیش نکنه شما هم مثل من حساس بودین

ممنون

ی کم حساس بودم ولی بچم اذیت هاش ی کم زیاد بود

اوایل خواب بدی داشت و بقیه هم راهکار نمیدادن و خودم کم کم خوابش رو کنترل کردم

ب پروتئین گاوی حساسیت داشت و یک ماه کامل روزی 10بار گلاب ب روت مدفوع میکرد و دکترا میگفتن عااادیه تا ی خانومی اینجا گف لبنیات نخور و من فهمیدم بچه چ مشکلی داره

بعد 25 روزگی بچه کاملا دست تنها شدم بدون هیییچ تجربه ای

شیر خودمم میخورد و جایی نمیموند😁

خلاصه کلام اذیتاش زیاد بود و به راهم ک افتاد شیطون تر شد تا شکر خدا الان ارومه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنونی کم حساس بودم ولی بچم اذیت هاش ی کم زیاد بوداوایل خواب بدی داشت و بقیه هم راهکار نمیدادن و خود ...

خداروشکر بله سخته من رو تمیزی اینا حساس بودم دوران کرونا هم بود بچگیش دیگه بدتر کسیم رعایت نمیکرد یا زیاد پوشکشو اینارو چک میکردم تا دوسالگیش رو دستم میشستمش تا تونس بشینه رو سنگ این چیزا اذیتم کرد ولی حماقت محض بوده رو این چیزا اعصابتو خورد کنی

خداروشکر بله سخته من رو تمیزی اینا حساس بودم دوران کرونا هم بود بچگیش دیگه بدتر کسیم رعایت نمیکرد یا ...

برا منم دوره کرونا بود ولی زیاد حساس نبودم

1
5
10
15
20
25
30
35
40