نگران نباش بچه کم کم رات میندازه از بزرگ ترا کمک بگیر چن تا اپلیکیشن دوران بارداری هست نصب کن اونجا هم خیلیا بارداری تا تازه زایمان گردن میتونن کلی کمکت کنن مثل برنامه گهواره
یا خیرالحافظین افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد
بزرگتر میشن مسایلشون بزرگتر میشه حرف گوش نمیدن دوره هامون با هم فرق میکنه یه چیزایی پیش میاد هزار بار شکر دوران کودکیو میکنی تربیت واقعا خیلی سخت و پر مسیولیته خدا فقط خودش براه کنه بچه هامونو انشاالله
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
۲-پول فراوان داره (میتونه کمکی برا خونه یا پرستار برا بچه بگیره، غیر از بچه داری دغدغهی مخارج یا کارکردن خودشو نداره، تایم استراحتش میتونه حسابی لذت ببره، تفریحات و مسافرتش هم بیشتر و احتمالا شادتر و قطعا راحتتره )
{در نهایت همه تنهاییم...} لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیکهایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.