2777
2789
عنوان

من دیروز طلا خریدم بیاین ببینین گرون نداده

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 56 پست
عع همش میگم سرم کلاه گذاشت

زیاد گرفته اگه طلاش دسته دومه اب شده بهتر بود ولی خوب الان دسته دومم همینقد میدن همه چیزا گرون شدن طلا فروشم میکع مالیت نیدم الو بل همش گرون ولی خوبه مبارکه وردارش تا چندسال

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیاد گرفته اگه طلاش دسته دومه اب شده بهتر بود ولی خوب الان دسته دومم همینقد میدن همه چیزا گرون شدن ط ...

فدات

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار😍
گرمی ۵/۲۷۰

استارتر 

بلخشید من ۳۲گرم حساب کرده بودم 

اره همون ۷درصد گرفته که همه جا تقریبا همینه 

فقط ۷کارمزد فروشنده‌کرفته‌میشه 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

آره اجرت زیادی ازت گرفته تقریبا 14 میلیون ازت سود گرفته. کاش آب شده میخریدی یا سکه

البته خوب نرخش همینه دیگه. شاید میگشتی قیمت مناسبتری پیدا میکردی

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
اره خیلی زرنگن خیلی بیشعور بود مرده

چه بیشعوری خواهر من ؟همه‌ جاطلای مستعمل قابل استفاده دو با ۷درصد کارمزد فروشنده  میدن دیگه 

مگر آشنا باشی یا اینکه طلای شکسته و داغون باشه و از سر لطف کمتر بزنه

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️