2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه پیش دبستانی یا کلاس اول دارن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 55 پست
این بچه من همه چیش خوبه هااا فقط نق نقو هست و غر میزنه

طبیعیه خسته میشن

دخترم دومه از۵روز ۲روزشوغرمیزنه صبحانشوتومدرسه میخوره 

خدایاشکرت که بعد۱۲سال معجزه کردی و دامن خواهرم سبزشد.خدایاشکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر من کلاس دومهاز همون پیش دبستانی همینطور بود با ناز و قربون صدقه باید بیدارش کنم و گاهی هم دعوام ...

منم بچه بودم همینجوری بودم باید کلی قربون صذقم میرفتن خیلی ناز نازی بودم الانم هستم 😂😂

پسرم کلاس اوله.پارسال پیشدبیتانیش کلا بعدازظهری بود امسال چرخشیه.شبا زود میخوابه صبحاام راحت بیدار میشه.صبونه اون موقع صبح واقعا خود ادمم میلی نداره چه برسه به بچه در حد دوتا لقمه کوچیک و یکم چای.لقمه میبرن مدرسه.این زود خوابیدنه واقعا عالیه وگرنه شب یلدا تا ساعت یک ما مهمونی بودیم تا خوابیدیم شد یکونیم صبح بچه ۷باید بیدار میشد.یعنی تو این چندماه تنها باری بود من بیدارش کردم رفت دستشویی اومد دوباره رفت تو تختش😂😂 گفتم مامان بیدارشو برو ظهر که اومدی باهم کلی میخوابیم.بچه من نق نقو نیست اصلا ظهر که اومد گفتم خوابت نگرفت گفت نه باد خورد به صورتم خوابم رفت

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
آره خداروشکر خیلی منطقی و خوش اخلاقه نشده تا حالا جز مواقعی که مثلا خواب بد یا کابوس ببینه از خواب ب ...

خداروشکر خداحفظش کنه خب مدلش هم خوش اخلاقه و خنده رو 

مدل دختر من بداخلاق و نق نقو و غرغرو هست یه وقتا دیگه عصبی میشم دیگهه 

مثلا صبح بلند شده ساعت ۷ ونیم نشسته رو مبل میگه افتاب دراومده میگم اره مامان خیلی وقته شروع کرده گریه و ناله و میگم چرا گریه میکنی خب بیا بغلم ول کن نیس فکر دیر شده و میگه الان شب میشه 

بعد صبحانه خوردن یواش یواش نیم ساعت طول میکشه دو یا سه تا لقمه یه سانتی بخوره اونم هر چیزی رو نمیخوره فقط املت یا گاهی خامه عسل غیر اینا لب به هیچی نمیزنه میشه ساعت ۸

به زور میفرستم دستشویی اونم با گریه و ناله میره 

میاد حالا مو شونه کردن و لباس پوشیدن هم کلی غر و نق

خسته شدم کلی دعواش کردم که بس کن دیگه تازه شونه گرفتم دستم اصلا موهات یه ذره کشیده شده که داری اینجوری میکنی

دبگه عصبانی شدم ساکت شد ....

دخترم تا صداش کنم پا میشه خودش لباساسو میپوشه من موهاشو شونه میکنم و میبندم فقط یه استکان شربت عسل و آبلیمو میخوره تو سکوت کامل که داداشش بیدار نشه

براش نون پنیر گردو میزارم تو مدرسه میخوره

چون معمولا وقتی بیدار میشه اشتها نداره

منم بچه بودم همینجوری بودم باید کلی قربون صذقم میرفتن خیلی ناز نازی بودم الانم هستم 😂😂

دختر منم خیلی ناز نازیه😍آخه اسمشم نازنینه😁

خودمم براش میخونم نازنین ناز داره😍

بچه من پیش‌دبستانی هست

صبحانه ک اونجا میخورن اصولا همه

تغذیه میزارم میبرع

صبح هم خیلی زود بیدار میشه البته شبا ۱۰ و نیم میخابه

‏من‌ گفته بودم که اذیتم نکن، من زخمی اومده بودم پیشت؛