فک کنید ی زن جداشده ۳۵ ساله ک ی دختر دم بخت ۱۸ ساله داره ی پسر ۱۳ ساله نباید دست از سر ی پسر مجرد ک میدونه خانوادش مخالف صدرصد این ازدواجن برنمیداره خودش پیش خودش شرم نداره حیا نداره ک اقا من ی دختر ب این سن دارم پسر مجرد خانوادش براش ارزو دارن اگ پسر خودم بود خودم هیچوقت قبول نمیکردم من اگ حق زندگیم دارم بایکی مث شرایط خودمه ن این مدلی
اسی داره اینده برادرش میبینه شک نداره به مشکل میخوره اگر این موردا برای خودتون پیش بیاد اسی درک میکنید طرف دوتا بچه داره پسره مجرد کوچکتر خانوادش حق دارند چون داره ایندش خراب میکنه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
الان ک همه میگن اولش عشق مهمه و اینا رو در نظر نمیگیرن ک با پایین تر از سنشون و مجرد نباس ازدواج کرد منم ایرلدی ازشون نمیگیرم میگم دل دارن فلان ولی برای خودش بد میشه تو اطراف بخواد از این و اون حرف بشنوه خودش زیز سوال میره
امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀
وقتی پای برادرش میاد وسط خیلیم به خانواده این خانم ربط داره
من با دخالت تو هیچ کاری موافق نیستم... ولی بنظر من یه بخش از زندگی وقتی مزخرف شد که این به تو چه.. به تو چه ها راه افتاد... آدم گاهی باید یه جاهایی حرف یه عاقلتر رو گوش کنه
خوب وقتی هم جنس مدل همن و بخوان تشکیل خانواده بدن مشکل چیه فقط بچه ها اذیت میشن ک مستونن پیش پدربزرگی مادر بزرگی بمونن اگ شرایطش هست و راحتن باعث مشکل نمیشه پیش هم زندگی کنن
امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀