2777
2789
عنوان

چرا این خانمایی ک جدا شدن ی درصد فک نمیکنن این پسرا براشون مناسب نیستن

| مشاهده متن کامل بحث + 3618 بازدید | 151 پست

اسی داره اینده برادرش میبینه شک نداره به مشکل میخوره اگر این موردا برای خودتون پیش بیاد اسی درک میکنید طرف دوتا بچه داره پسره مجرد کوچکتر خانوادش حق دارند چون داره ایندش خراب میکنه 

من از هیچکس ایراد نگرفتم فقط این خانم ک مصرانه میگ تو سن پایین ازدواجدکردم پس لزوما کارم درستع

خب تو که تایید میکنی که کارت و نظرت صددرصد درسته پس چرا تاپیک میزنی که نظر دیگران را بشنوی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان ک همه میگن اولش عشق مهمه و اینا رو در نظر نمیگیرن ک با پایین تر از سنشون و مجرد نباس ازدواج کرد منم ایرلدی ازشون نمیگیرم میگم دل دارن فلان ولی برای خودش بد میشه تو اطراف بخواد از این و اون حرف بشنوه  خودش زیز سوال میره

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀
وقتی پای برادرش میاد وسط خیلیم به خانواده این خانم ربط داره

من با دخالت تو هیچ کاری موافق نیستم... ولی بنظر من یه بخش از زندگی وقتی مزخرف شد که این به تو چه.. به تو چه ها راه افتاد... آدم گاهی باید یه جاهایی حرف یه عاقلتر رو گوش کنه

خب دیگ دختری که ناز الکی بکن سرش بی کلاه میمون ولش کن حرص نخور

حالا ک اون پزشکی میخونه خوشگله منتظر پسر تمیمونه این افکار یزا دخترایی ک بزا شوهر دخیل میبندن .اون دختر لزدواج میکنه ولی داداش من داره بدبخت میشه

من از هیچکس ایراد نگرفتم فقط این خانم ک مصرانه میگ تو سن پایین ازدواجدکردم پس لزوما کارم درستع

خانم محترم سماتاپیک زدی کاربراهم نظرشونونیگن اگرقراربودحرف شمادرست باشه خب خودت تاییدکردی دیگ چراتاپیک زدی من نگفتم ازدواج توسن پایین درسته گفتم هرکس باتوجه ب شرایطش یجورازدواج می‌کنه شماکلاتوهین میکنی یباربه مطلقه هایبارم بمن گفتی زود ازدواج کردم پس خانوادم بی فرهنگن شماملکه انگلیسی زن داداشت بشه خود درگیری داری هیشکی ب دلت نیس فقط توخوبی دوروزدیگ هم ی دخترجوون میگیری همینجاتاپیک میزنی غیبتشومیکنی

ببین افسردگی شدید گرفتهدم ب دم سیگار میکشعمیدونه کارش غلطع نمیتونه کلری کنه

اسی داداشت رو ببر پیش مشاور 

ببین مشاور چی میگه

با تاپیک زدن کاری درست نمیشه

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

بچع ها هردو زن ومرد هم سنن

خوب وقتی هم جنس مدل همن و بخوان تشکیل خانواده بدن مشکل چیه فقط بچه ها اذیت میشن ک مستونن پیش پدربزرگی مادر بزرگی بمونن اگ شرایطش هست و راحتن باعث مشکل نمیشه پیش هم زندگی کنن

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀