2777
2789
عنوان

چرا شوهرم انقدر عجیبه

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 68 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دیگه واضح تر از این نشون بده که بددله و مشکل داره که بفهمی ؟؟؟

مشکل اعصاب داره ، میدونم .

ولی بد دل رو نمیدونم

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
چی بگم والا ، اولا اینطور نبود یهو میزنه به سرش گیر میده

والا شوهر من اصلا کاری نداره خرید و ... برم و چی بپوشم و ...

چند روز پیش داشتم با یکی از اقوام دور که مرد بود تلفنی شوخی میکردم همسرم شاکی شد و من باهاش بحثم شد که بددلی و ... 

بعد شما اینهمه طرف علامت داره باز نمی‌فهمی بددله؟؟؟

والا شوهر من اصلا کاری نداره خرید و ... برم و چی بپوشم و ...چند روز پیش داشتم با یکی از اقوام دور که ...

خب بنظرت چیکارش کنم

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
مشکل اعصاب داره ، میدونم .ولی بد دل رو نمیدونم

خب حالا بدون و ببین میتونی باهاش ادامه بدی یا نه 

چون دوران نامزدی برای همین شناختهاست ولی متاسفانه خیلیا چشماشونو میبندن و فکر میکنن بعدا طرف درست میشه و ... 

ولی بعداً میبینن اشتباه کردن و دیگه نمیتونن جدا بشن چون پای بچه وسطه

خب بنظرت چیکارش کنم

اگه عقد کردی فعلا عروسی نگیر اصلاا و خونه خودت نرو 

دوران عقد طولانی تر کن ببین بهار میشه یا نه و حواست هم باشه رابطه کامل نداشته باشی تا اگه بهتر نشد جدا بشی 

زندگی با همچین آدمی فاجعه هست

شوهر منم اینحوری بود بعدها فهمیدم خودش خوب بوده مامانش پرش میکرد وای تازه عروسه میفتن دنبالش مامانش و فامیلاش یادش میدن و.... رو مخ شوهرم کار میکرد 

برادرشوعرم که نامزد شد این حرفارو بهش میزد من شنیدم ولی جاریم رید بهش

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

شوهر منم اینحوری بود بعدها فهمیدم خودش خوب بوده مامانش پرش میکرد وای تازه عروسه میفتن دنبالش مامانش ...

بعدش درست شد؟