2777
2789
عنوان

چطور خاستگار رفترو برگردونیم😟😔

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 34 پست
دختر خوب سوالی نکردی فکر کرده جوابت منفیه یا خوشت نیومده که هیچی برات مهم نیست الان پیگیرش بشی ضایع ...

تازه مامانمم از همه جا بیخبر ،ناراحت شده بود که اینجوری از جا بلند شده بود و عجله عجله خاسته بود بره ، زنگ زد به واسط که لطفا دگ پیگیری نکن،اینا خوششون نیومده بود😟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی داشتم کارامو میکردم یاد تاپیکت افتادم با اینکه چند ساعت از خوندش می‌گذشت 

من دو ماهه عروسی کردم شوهرم تو اولین خواستگاری با این که من سر زبون دار هم بودم هم سوال کردم هم معیارامو گفتم هم خط قرمزامو د. ساعت حرف زدیم دیگه رفت و زنگ نزد برای جواب نظر مارو بپرسه (فامیل نزدیک هم بود) چندباری بعدش دیدیمشون ولی نه خودش نه مادرش هیچی نگفتم یعنی مایل نبودن یکسال گذشت نمی‌دونم رفت دوراشو زد تصمیمشو گرفت زیر نظر گرفت منو بیشتر یا هرچی دوباره اومد خواستگاری این دفعه صفت پای کار وایساد و تو چندماه نامزدی و عقد و عروسی رو جمع کرد 

اسی داشتم کارامو میکردم یاد تاپیکت افتادم با اینکه چند ساعت از خوندش می‌گذشت من دو ماهه عروسی کردم ش ...

چقدر کامنتت حس خوب میداد عزیزم😍😍😍😍ولی خو واسه من ازین خبرا نیست 

انشالله خوشبختیتون دوچندان😍😍😍