2777
2789
عنوان

چطور خاستگار رفترو برگردونیم😟😔

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 34 پست
خو من سوالاشو جواب دادم ولی واقعا سوای نداشتم🫠

معیاراتو میگفتی فلان اخلاق رو داشتن برام مهمه 

یا میپرسیدی معیاراش چیه مثلا  پوشش تا چه حدی براش مهمه 

میزان رفت و آمدشون با فامیل چقدره تو خانوادشون کی محوریت داره 

ادم ها تو همین حرف ها از طرف مقابل خوششون‌میاد

من  اگر طرف سوالی نپرسه

میزارم به حساب اینکه پسند نکرده

اگر برگشت که قسمت

اگر برنگشت حداقل دفعه بعد خوشتون اومد نزارید جلسه خواستگاری شبیه بازجویی یک طرفه باشه

دعا میکنم خدا به دلت نگاه کنه

به امام هادی ع متوسل بشید

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ازکجامیدونی دیگه نمیان ؟شایدکاری دارن یا...انشالله که برمیگردن نگران نباش..بهش زیادفکرکن ..تصویرسازی ...

دگ پنجشنبه تا الان ۴ روز شده، کلی تصویر سازی کردم نشد 

معیاراتو میگفتی فلان اخلاق رو داشتن برام مهمه یا میپرسیدی معیاراش چیه مثلا پوشش تا چه حدی براش مهمه ...

باورت میشه دختر ، هیچی بذهنم نمیرسید ،اصا نمیدونم چرا اینجوری ام

یعنی چی هیچ سوالی ندلشتم حداقل ۴ تا سوال در مورد کار و خانواده و علایقش می کردی با این کارت خودتو یه دختر منفعل و بی تفاوت نشون دادی برای دفعات دیگه اینطوری نباش اینطوری نیست که جلسه بیاد فقط ظاهرشو ببینی دوباره بیاد سوال کنی همون دفعه اول حدودا باید بفهمی به درد می خوره یا نه 

حالا ظاهرو پسندیدی میرفتی مرحله بعد دیگه دوتا سوالم میکردی شغل و تحصیلات مدلش کلا طرز فکرش اینا..‌او ...

ای بابا 

اخه سوالی نداشتم،راستش من بیشتر محو شیرین بودنش شده بودم😂😂

باورت میشه دختر ، هیچی بذهنم نمیرسید ،اصا نمیدونم چرا اینجوری ام

خب طبیعیه آدم خواستگار میبینی هول کنه از قبل سوالات و حرفاتو آماده کن تو جلسه هم اگه کم آوردی آینه خودش سوال کن مثلا میگه صداقت خیلی برام مهمه تو هم بگو من جز معیارهای اصایمه و دروغ خط قرمز که 

یعنی چی هیچ سوالی ندلشتم حداقل ۴ تا سوال در مورد کار و خانواده و علایقش می کردی با این کارت خودتو یه ...

اخه من هیچوقت خاستگارامو پسند نمیکردم،اینم ترفندم بود ک دگ پیگیر نشن، از شانس بدم این عادت باهام موند واسه این خاستگاری🫠

خب طبیعیه آدم خواستگار میبینی هول کنه از قبل سوالات و حرفاتو آماده کن تو جلسه هم اگه کم آوردی آینه خ ...

اخه کلا این ترفندم بود ک خاستگارایی ک دوست نداشتمو باهاش بپرونم، ک دگ پیگیر نشن، اصا حواسم نبود این یکی به دلم نشسته🫠

ممنون عزیزم خیلی واسم دعا کن😔

چشم محتاجم به دعا ۱۱۰ تا صلوات هدیه میکنم به امام هادی ان شاءالله اگر به صلاح برگرده

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷