2777
2789
عنوان

تو اتوبوس بودیم که

150 بازدید | 12 پست

تو اتوبوس بودیم.

تو قسمت مردونه اون صندلیای آخر کنار هم نشسته بودیم.

دستاما جوری تو دستش گرفته بود و نگاهشون میکرد و نازشون میکرد که فکر میکردی تنها دختر زمینی....

قشنگ یادمه موقع پیاده شدن خانمی که بالاسرمون ایستاده بود و به نظرمیرسید سن بالایی هم داره بهم گفت شوهرته؟

مکثی کردم و چیزی نگفتم.

گفتش معلومه خیلی دوست داره.

قلبی شدم اون لحظه.😍

چند وقت پیش بهش گفتم کاش دنیا تو همون لحظه تموم میشد؛ گفت چرا؟گفتم نمیدونم دلم میخواست دنیا همونجا تموم میشد.

الان حدود ده سال یا بیشتر یازده سال تقریبا ازاین ماجرا میگذره....

تنها قشنگی این داستان، دادن هدیه ی خدا ؛یعنی داشتن یه دختر ناز به منه وگرنه دیگه هیچ چیز مثل اون موقع ها نیس...

ولی الان چی؟؟؟؟؟

الان ۵ روزه قهریم..😓

سختیای زندگی ،بی پولی،قسط،بدهکاری،روزمرگی ویا رسیدن و تموم شدن شوق و ذوق ؛همه ی اینا باعث میشه دیگه هیچی مثل قبل نباشه...

داریم پیر میشیم و انگار همه چیز کم رنگ و کم رنگ تر میشه....

چرا خصلت زندگی اینطوره؟

دوسش ندارم این دنیای بیرحمو🥺

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خود شما می‌تونی باز قشنگش کنی 

تو سختی ها کنار هم بودن قشنگه 

زمانی که همه چیز فراهمه که همه بلدن آروم و متین و شاد زندگی کنند 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

همه همینن گاهی وقتا یه تلنگر برا رابطه لازمه

حالا شوخی میگم ولی همین دیشب به شوهرم میگفتم منو نیگا کن میدونی من کی ام؟؟ با خنده میکفتم همون دختر رویاهاتم هاااا که برام گریه میکردی😂😂😂😂😂😂( ده ساله ازدواج کردیم دوتا بچه داریم)

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.
خود شما می‌تونی باز قشنگش کنی تو سختی ها کنار هم بودن قشنگه زمانی که همه چیز فراهمه که همه بلدن آروم ...

حتی بااین دل شکستگی هاام میشه؟

خیلی خورد شدم تو دعوا.

غرورم دیگه اجازه نمیده بهش نزدیک شم.

همه همینن گاهی وقتا یه تلنگر برا رابطه لازمهحالا شوخی میگم ولی همین دیشب به شوهرم میگفتم منو نیگا کن ...

عزیییزم 😂😂😂

چه قشنگ گفتی 😍

منم شوهرم خیلی کارا کرد برا رسیدن به من کلی سختی کشیدیم باهم.

ما از زیر صفر باهم شروع کردیم.

حتی بااین دل شکستگی هاام میشه؟خیلی خورد شدم تو دعوا.غرورم دیگه اجازه نمیده بهش نزدیک شم.

همیشه سعی کن شما دعوا را طوری مدیریت کنی که بحث بالا نگیره 

وقتی چند بار ادامه ندادی این عادت جنجال از سرتون میفته‌

در عوض در روزهایی که جو آروم هست صحبت کنید 

در مورد مشکلات در مورد خواسته ها در مورد کمک به همدیگه 

توی مشکلی در روز عادی حل نشه قطعا توی بحث دلشکستگی ناراحتی بی احترامی بابت اون موضوع که میشد از قبل با مدرا حلش کرد پیش میاد 

الان هم شما یک فضا فراهم کن شام یا کیک هر چیزی 

از همسرت بخواه که بحث را تمام کنه با اینکه شما دلگیری 

بزرگی به خرج بده و زندگیتو نجات بده از قهری و تنش 

سختی ها میگذره هیچ حال بدی پایدار نخواهد ماند 

من به شخصه معتقدم که زن ها قدرت خارق العاده ای در 

به چنگ داشتن زندگی و همسرشون دارند 

اگر بخوان هیچ کس نمیتونه این قدرت را ازشون بگیره 

تنها کافیه بلد زندگی و طرف مقابلشون باشند 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
همیشه سعی کن شما دعوا را طوری مدیریت کنی که بحث بالا نگیره وقتی چند بار ادامه ندادی این عادت جنجال ا ...

اول بگم مرسی عزیزم که این همه وقت گذاشتی و نوشتی برام.

خیلی حق گفتی،دقیقا کنترل اوضاع از دستم خارج شد وقتی شوهرم عصبانی شد اخه من ارومی شروع کرده بودم که فقط حرف بزنیم ولی با عصبانیت اون منم عصبانی شدم و اونی که نباید شد.

چشم سعی میکنم همیشه این حرفتون یادم بمونه و بتونم بحثو کنترل کنم تا جایی که میتونم.

من خیلی دلخور تر ازاین حرفام که بتونم پا پیش بزارم عزیزم،چون به خصوص برخورد فیزیکی ام باهام شد(با دستاش هلم داد اونطرف )

دلم نمیخواد واقعا برگردم سمتش...

انگار اونم اینجوری خیلی راحت تره چون اخیرا ازاینکه پیگیرشم مثل اینکه اذیت بود...

اول بگم مرسی عزیزم که این همه وقت گذاشتی و نوشتی برام.خیلی حق گفتی،دقیقا کنترل اوضاع از دستم خارج شد ...

فدای شما که اینقدر متین و با شعور هستید 

متوجه هستم که چقدر حالتون بده و دلتون شکسته 

توقع نداشتید که اینطوری پیش بره اما چه میشه کرد 

گاهی پیش میاد اما کشدار شدنش عواقب بدتری می‌تونه داشته باشه 

ذکر یا ودود ۱۰۰۱بار بخون که قلبش آروم بشه و خودش بیاد سمت شما و ۱۴بار دعای نادعلی 

انشالله که هر چه خیره براتون رقم بخوره عزیزم 

دیگه شاهد بحث و ناراحتی بینتون  نباشید 

فدای شما که اینقدر متین و با شعور هستید متوجه هستم که چقدر حالتون بده و دلتون شکسته توقع نداشتید که ...

مرسی عزیزم شما لطف دارید خانومی 

چشم میخونم گلم 

مرسی از مهربونی و راهنماییتون

انشالله🤲