2777
2789
عنوان

برای اولین بار برادرم با یکی دعوا کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 35 پست
کار درستی که نکرد،قصد عمه خیر بوده دیگه،باید سکوت همراه با اخم میکرد بعد که همه خوب اخمشو دیدن،محیط ...

بابا چه عمه خیر خواهی می‌خواد از دستی داداش من ازدواج کنه جلو پیشرفتش بگیره از حسودی داره بمیره داداشم دانشگاه قبول بچه هاش هیچی نیاوردن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جلوگیری نیست چند بار دیگه گفته بعدم داداش من اصلا حتی به دخترا نگاهم نمیکنه کلا کلش انقدر تو کتاب بو ...

نمیدونم اگه زیاد بهش میگع حق داره 

به زودی یه عدد دانشجو دندونپزشکی میشم 🤝🏻😁                                                            

جلوگیری نیست چند بار دیگه گفته بعدم داداش من اصلا حتی به دخترا نگاهم نمیکنه کلا کلش انقدر تو کتاب بو ...

حالا دیگه ازون حالت هم در بیاد بهتره،نه که به ازدواج فکر کنه ها ،ولی تو برنامه ش باشه حتما،مثلا از الان به فکر شغل باشه ،بعد اینکه درسش تموم شد،شغلش آماده باشه ،ازدواج کنه

عمه الان برای شما جزو خانواده درجه ۲ هست حتی برای باباتون. پس حرفاشو زیاد جدی نگیرین. دعوا هم نکنین. ...

مامانم همینجوری اصلا کلا محل نمیده اما داداشم خط قرمزش ازدواج و دختره 

حالا دیگه ازون حالت هم در بیاد بهتره،نه که به ازدواج فکر کنه ها ،ولی تو برنامه ش باشه حتما،مثلا از ا ...

اصلا اهلش نیست خوب با رشتش هم حالا حالا نمیتونه بعدم قصد مهاجرت کلا کنسله مامان و بابام باهش موافقن

عمه تون صدساله پیش زندگی می کنن؟!

الان وضعیت جامعه جوریه که ازدواج زود هنگام به همون اندازه بده که دیر شدنش.

با این همه مسئولیت که میفته روی دوش  پسر جوان زود پیر میشه .

واقعا خجالت آوره که عمه خانم تا این حد درک پایینی دارد.

https://eitaa.com/kodakenazanin

عمه تون صدساله پیش زندگی می کنن؟!الان وضعیت جامعه جوریه که ازدواج زود هنگام به همون اندازه بده که دی ...

اره واقعا اونم میدونه داداش من اصلااااا ابداااا اهلش نیست و خط قرمزش اینه بعد میگه