2777
2789
عنوان

پوشک برای بیمارستان چی خوبه خانما

86 بازدید | 29 پست

هم برا بچه هم خودم  سایز یک بخرم یا صفر  

من هیچی از بچه داری بلد نیستم باورم نمیشه کمتر از دوماه دیگه نینی مو بغل میگیرم

هیچ تصوری از زایمان و نوزاد و غیره ندارم 

راستی نوزاد و خودم بعد زایمان کی میتونیم بریم حموم و و غسل داره؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برای بچه هم دو تا صفر ببر هم دو تا یک 

ولی در کل از صفر یه بسته بگیر چون بچه خیلی زود رشد میکنه 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

دقیقا منم مثه تو بودم

تو بیمارستان برا خودم شورت نبرده بودم فکرشو بکن

بچه داری که صفر بودم پوشک بلد نبودم براش ببندم به بدبختی بستم براش بلد نبودم دیگه چقدر باید بمونه تا تعویض سر همین نابلدیم بچم شیرخسکی شد 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
برای بچه هم دو تا صفر ببر هم دو تا یک ولی در کل از صفر یه بسته بگیر چون بچه خیلی زود رشد میکنه

داشتم فروشگاه نگاه میکردم نوشته بود صفر برای وزن دونیم کیلو هست    پیش خودم گفتم خب بچه ها که دنیا اومدنی ۳و خورده ای وزنشونه

عع ینی من نباید بخرم خودم؟

تجربه من ک اینو میگ 

حالا ببری هم ک بد نیست بالاخره بعد تموم شدن اون پوشک باید بگیری دیگ 

سایز یک بگیر

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
دقیقا منم مثه تو بودمتو بیمارستان برا خودم شورت نبرده بودم فکرشو بکنبچه داری که صفر بودم پوشک بلد نب ...

نمیتونستی شیر بدی ینی؟ چند سالت بود؟  حالا من سینه هامم از الان ترشح کمی دارن

داشتم فروشگاه نگاه میکردم نوشته بود صفر برای وزن دونیم کیلو هست پیش خودم گفتم خب بچه ها که دنیا ا ...

اره دقیقا برای همین میگم 

حالا بچه ممکنه ریزه میزه باشه مثل بچه خودم من یه دونه صفر برده بودم  یکی دو روز از صفر استفاده کردم چون ریزه بود 

ولی یک حتما بگیر چون ۹۰ درصد یک بهش بخوره فسقلی 😍

انشاالله به سلامتی بغلش بگیری قشنگم 😍♥

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
نمیتونستی شیر بدی ینی؟ چند سالت بود؟ حالا من سینه هامم از الان ترشح کمی دارن

شیرم کم بود صبر نکردم طاقت نداشتم صبوری نکردم فوری بهش شیرخشک دادمش دیگه سینمو نگرفت

19 سال

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑