2777
2789
ببین منم خوب نشدم ولی برای اینکه دارو به داخل پوست نفوذ کنه باید کیسه بکشی و بعد پماد یا بنزیل بنزوا ...

مرسی. ۳نوع پماد زدم خوب شدم عزیزم بازم از راهنماییت ممنونم.مال من شدید نبود خداروشکر

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم چه پمادی بالاخره خوبت کرد؟ دکترت کی بود عزیزم؟ خداروشکر که خلاص شدی

همون پرمترین ۵بار هفته ای ۱بار زدم یه پماد دیگه هم دستساز یود دکتر داده بود زدم خوب شدم یه کرم دیگه بود ۳شب بدون اینکه حموم بریم هر شب میزنیم والا اسمشو یادم نیست 

همون پرمترین ۵بار هفته ای ۱بار زدم یه پماد دیگه هم دستساز یود دکتر داده بود زدم خوب شدم یه کرم دیگه ...

مرسی عزیزم. کاش نسخه تو نگه میداشتی ببینم دست سازا چی بودن گلم. خداروشکر خوب شدی خواهرجان

مرسی عزیزم. کاش نسخه تو نگه میداشتی ببینم دست سازا چی بودن گلم. خداروشکر خوب شدی خواهرجان

عزیزم پرمترین بود که ازش جواب گرفتم. و این پماد کروماتیتون کرم دست سازه همون مخلوط گوگرد و وازلین بود. بیا خصوصی نسخه عکسشو پیدا کردم

عزیزم درخواست دوستیموقبول کن نسختوبفرست ثواب داره شست وشوهم میکردی باآب گرم یا نه

عزیزم صابون گوگرد بی تاثیر نیست از همه اینا مهمتره اینه که هر یک روز در میون ملافه ها رو با اب بالای ۶۰ درجه بجوشونی برس لباسهایی که استفاده میکنی. من ۳ ۴ ماه طول کشید پدرم دراومد تا خوب شدم. بعد هر شست و شو اتو میکردم بعدش مینداختم رو بخاری داغ داغ میشد پارچه ها لباسا حواسم بود نسوزه. سعی کن خونه رو سم پاشی کنین