یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خودم سی سالمه نی نیم دخمله. شما چی؟منم دوست دارم طبیعی بیارم ولی دو شب بیمارستان بستری شدم از جفتش و ...
بچه اولته
خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
منم ۲۷سالمه نی نی هم پسره دقیقا منم بخاطر تهوع زیاد بستری بودم بعد اونجا سزارین هارو دیدم خیلی ترسی ...
دقیقا منم همین صحنه هارو دیدم. خیلی ترسناک بودن. ولی سزارینی ها بنظرم بدتر بودن چون باید راه میرفتن تا دستشویی کنن بعد مرخصشون کنن. خدا بخیر کنه واسه مارو
خدا حفظشون کنه. پس از ۱۹ سالگی مامان شدی. زایمان خیلی وحشتناکه؟ یکم از تجربت بگو😂😂😂
نه عزیزم اصلا نترس هرچی استرس داشته باشی بدتره
فقط نفس عمیق بکش و همکاری کن باهاشون فقط لحظه اخری که میخواد بدنیا بیاد سخته بعدش بچتو میزارن رو شکمت که خیلی شیرینه هر چی درد بوده یادت میره
من 19 سالگی زایمان کردم خب لگنم خیلی بد بود هیچی هم بلد نبودم فقط جیغ میزدم همین روند زایمانمو طولانی کرد 22 ساعت درد داشتم سر دومی همکاری کردم 4 ساعت بعد بدنیااومد
الهی بگردم ۲۲ ساعت خیلیه. بنظرت این کلاس ها که هم ورزش داره هم تمرین تنفس به کارمون میاد یا اونجا هو ...
والا من خودم نرفتم نمیدونم چجوریه اطلاع ندارم