2777
2789
عنوان

دیدین زنی بخاطر نداشتن خونه‌ی مستاقل طلاق بگیره❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 27 پست
عزیزم شوهری که به این راحتی قیدت رو میزنه همون بهتر نباشه و بره الان نره دو روز دیگه با کوچکترین مشک ...

دقیقا شوهرمو خیلی دوست دارم ولی نمیتونم دوباره اون عذابارو بکشم این دفعه بدتر چون پدرشوهرم مرده و فامیل شوهرمم تو اون ساختمونن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا چرا اون خونه ۲۰۰ متریا نه چرا میگه بریم تو اون خونه داغونه؟

اون ۲۰۰ متری قبلا بودیم ما رفتیم اجاره دادن به پدربزرگ مادربزرگ مادری شوهرم ‌.الانم شوهرم چون باباش مرده میگه بریم تا خونه فروش بره .ولی خونه با اون متراژ و اون همه واحد راحت اجاره نمیره و چندسالی هست

حیفه زندگیت نیست واسه این چیزها جدا بشی. باید با سیاست رفتار کنی.

میگه بابام مرده بریم چندوقت با خانوادم زندگی کنیم خیالم راحت بشه تا خونشون فروش می‌ره اونجا باشیم.حالا خونه با اون همه واحد و متراژ زود فروش نمیره راحت چندسال موندگارم .بعدشم بعید نیست بگه بریم باز تو یه ساختمون خونه بگیریم

اون ۲۰۰ متری قبلا بودیم ما رفتیم اجاره دادن به پدربزرگ مادربزرگ مادری شوهرم ‌.الانم شوهرم چون باباش ...

الانم که مسکن راکده عمرا به این زودیا فروش بره

صبور باشید ، هر چیزی در زمان خودش اتفاق می افتد
کامل توضیح ندادی دلیلی که میخواد توی اون خونه باشه چیه ؟ شاید مادرش تنهاس و مریضه اگه دلیلی نداره کو ...

مادرش هنوز ۵۰ سالش نشده سالمه .پدرو مادر ،مادرشوهرم و خواهرزادش تو اون ساختمون زندگی میکنن پسرشم ۲۰ سالشه و یه دختر هفت ساله داره .از نظر مالی هم مشکلی ندارن از پدرشوهرم همه چی رسیده بهشون .الان بگو حق با کنه یا شوهرم؟ میگه نگرانشونه تا وقتی خونشون فروش می‌ره اونجا بمونیم تا خیالش راحت بشه ولی خب خونه با اون همه واحد راحت فروش نمیره چندسالی موندگارم تو اون غار موش و کاروانسرا 

مادرش هنوز ۵۰ سالش نشده سالمه .پدرو مادر ،مادرشوهرم و خواهرزادش تو اون ساختمون زندگی میکنن پسرشم ۲۰ ...

متاسفانه بعضیا یه جور نگران خانوادشون هستن ولی به زنشون ک میرسه انگار اون آدم نیست ، به نظرم اصلا زیر بار نرو ، بگو من میشینم توی خونم ، تو هم اگه نگرانی برو پیششون ، بگو اصلا هم طلاق نمیگیرم ، طلاق بگیرم واسه مشگل خانوادت که چی بشه 

خیلی هم خودتو نگران نشون نده بزار واسه اون دغدغه باشه تو بیخیال باش 

بخاطر اینکه همیشه از خانواده شوهر بد میگن تمام عروسا بخاطر کوچک ترین حرفی زود گارد میگیرنو ناراحت میشن و اسمشو دخالت میذارن

منم از زمانی که ازدواج کردم با خانواده شوهرم تو یه ساختمونم و اینکه در کمال احترام نذاشتیم دخالت کنن

همه چی به رفتارت بستگی داره

مادرشم مثل مادر خودت چه فرقی داره؟ اگه عروستون این رفتارو با مادرشما داشت چه واکنشی داشتید؟؟(پدرومادرخودمون هرچی هم خوب باشن برای عروساشون خانواده شوهرن و ممکنه عروستونم بگه تو زندگی ما دخالت میکنن)

مشکل بعضی از زوج ها دخالت خانواده ها نیست و در اصل احترام نذاشتن به بزرگتراست و انتظار دارن پدرومادری که تمام جوونی و عمرشونو برای پسرشون گذاشت حالا که ازدواج کرده دیگه حرفی نزنن و نظری ندن. مگه میشه؟ تا خودتون مادرشوهر نشید متوجه عمق ماجرا نمیشید

و لطفا عروسا اینقدر به خانواده شوهر بدبین نباشید

خواستم بدونم کسی مثل منم بوده که آنقدر شوهرش بی بخار باشه

اره داداشام ۷ سال کامل مادرم عروساش رو زجر کش کرد 

ولی الان خداروشکر جداشدن 

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
بخاطر اینکه همیشه از خانواده شوهر بد میگن تمام عروسا بخاطر کوچک ترین حرفی زود گارد میگیرنو ناراحت می ...

شما شانس آوردید ،منم احترام میراشتم ولی دخالت زیاد میکردن و یا توهین و تحقیر  خوب بازم باید سکوت کنی ،ب جا دیگه می بری

شما شانس آوردید ،منم احترام میراشتم ولی دخالت زیاد میکردن و یا توهین و تحقیر خوب بازم باید سکوت کنی ...

من نگفتم خانواده شوهرم دخالت نمیکنن

اتفاقا دخالت میکنن ولی نمیذارم تو زندگیم تاثیر داشته باشه و شوهر من به شدت به خانواده ش احترام میذاره و اهمیت میده ولی خودش دید مشکل از خانوادشه و میدونه من کوتاه میامو ازم تشکر میکنه

همه چی به رفتار و سیاست ربط داره 

منم سختی کشیدم ولی درعوض شوهرم خودش متوجه شد و الان با تمام وجود نمیذاره کسی بهم چیزی بگه