2777
2789
عنوان

میخوام خونه بخرم اما پولم کمه

201 بازدید | 23 پست

تو منطقه خودم خونه دیدم ولی ۵۰۰ کم دارم ک حتی خونه رو رهن بدم باز ۳۰۰کم میارم

تو منطقه ضعیف تر ولی بافت نوساز خونه دیدم اونم ۳۰۰ کم دارم ک ب مامانم گفتم اون ۱۵۰بده منم ۱۵۰ خونه رو بدم رهن یکسال برم مستاجری ک یکسال سختم نیس میتونم برم

قبول نکرد 

بنظرتون پولم طلا بخرم یا سکه بعد برم مستاجری ؟

چون اگ الان واحدی ک بدردم نخوره بگیرم دیگ فروشش سخته

و اینک ی بنگاهی بهم گفت تا دوسه سال دیگ بازار مسکن راکده ی بنگاهی هم گفت همین خونه ای ک پسند کردی رو پارسال خودمون ب این آقا فروختیم ۱۱۰۰ یکساله راکد مونده الان میخاد لااقل سودی کرده باشه ک میگ ۱۱۵۰

پولم نقدی ۶۰۰ تومنه ۱۰۰ هم طلا داشتم مامانم قول ۱۵۰ بهم داده بود چک بده و میتونه میده بازم میشه ۸۵۰

رهن همین خونه بنگاه گفت الان زمستونه ۱۲۰تومنه تابستون ۱۵۰

میخواستم یکسال برم مستاجری هم مبلغ رهن جمع کنم هم ی مقدار واس کاغذ دیواری و بهتر کردن خونه پول جمع کنم تا سال بعد ک مستاجرش بره 

ولی مامانم گفت ندارم بیشتر از ۸۵۰ نمیشه جور کنیم

الان اگ نخرم پولم سکه بخرم بعد برم مستاجری بازم بگردم تو این مدت تا سال بعد ممکنه خونه ها یهو چندبرابر بشه ؟یا راکد میمونه؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم پولتو بزار بانک مهر با معدل حساب وام بگیر کم کم پرداختش کن اگرهم شرایط وام گرفتن ندارید پولتونو بدید سکه بخرید تا انشالله یکمم خودتون پس انداز کنید و خونه بخرید 

درست میگه اگر هم گرون بشه خیلی نجومی نیس در حد همین صد تومن دویست تومنه

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

با یه نفر شریکی بخر پول دستت اومد سهم اونو بده شش دانگ رو به اسم خودت کن 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

بده سکه بخر مطمئن باش خونه بره بالا طلا هم میره بالا

و ی نصیحت تا نرفتید پای قولنامه و ننوشتید طلا نفروشید

دو سال پیش فامیلامون ی خونه دیدن پسندیدن فرصت خواستن ک پول جور کنن همه طلا و ماشین و ... رو فروختن بعد دو هفته ک زنگ‌زدن صاحبخونه گفت فروختمش 

قیمتام رفت بالا ب شدت طلا رفت خونه هم رفت

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

طلاهاتو نفروش چون طلا میره بالا

طلاهام مال ۶سال قبله خریدم ۲۲ گرمه الان گفتن ۱۱۴ قیمتش

بقیه پولم طلا دست دو بگیرم یا سکه 

دوتا داشتم ۵۷فروختم الان اون ۶۰۰ تومنه چکارکنم سکه یا طلا دست دو یا وام 

خونه رو خیلی پسندیدم دلم داره میسوزه نمیتونم بخرمش 😢

نمیتونی در حدی گ داری پول بدی بقیشم چک چند ماهه تا ی وامی چیزی بگیری

مامانم ۱۵۰ ک میخاد بده رو گفت ۵۰از خواهرم میگیره دوتا ۵۰هم چک میده گفتم بیا ۲۵۰جور کن گفت نمیتونم 

درآمد داره ولی مثلا چک ۳ماه یا ۶ماهه باید بدیم ک فک نکنم طرف قبول کنه 

ولی بهش میگم 

خودمم مستاجری ۱سال برم خوبه وقت میشه پول جمع کنم تو اون مدت