2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا کسی مثل من نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 51 پست
ببین خیلی درون گرام کم حرفم استایلم ساده س خیلی قر و فر به خودم نمیدم😂😂 درسم میخونمآره منم تعجب می ...

منم درون گرام ولی به ظاهرم اهمیت میدم😂 قر و فر ندارم ولی استایلم سعی میکنم متفاوت و ساده و قشنگ باشه گرانجه ولی نه نوع شلخته راک گوش میدم گیم میزنم فیلم و سریال میبینم درس ام میخونم 

ولی بگم جدی فاز نمیگیرم راجب علاقه مندیاما خیلیا نمیدونن تو مدرسه خیلی مثبت و درسخون و ساکت به نظر میام هم ظاهرس هم باطنی کلا ولی بیرون از مدرسه اصلا قیافم  تغییر میکنه وقتی میگم واقعا نه مثل بقیه که یکیه میگن فرق داریم جدی تغییر هویت میدم کامل😂😂

نه خود دلبستگی ناایمن هم چند مدله..یکی همین که تعریف کردی یکی هم مشابه چیزی که از خودت گفتی..حالا خو ...

خوندم همین الان واییی جدی جدی فهمیدم مشکلم چیه مرسیی 

چقد چیزاش شبیه بود 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم درون گرام ولی به ظاهرم اهمیت میدم😂 قر و فر ندارم ولی استایلم سعی میکنم متفاوت و ساده و قشنگ باش ...

آره خوب اینجوری نیست که اهمیت ندم ولی اهل تجملات نیستم کلا ساده رو می‌پسندم

اممم...اخلاقیاتمون خیلی به هم شبیهه

در ضمن من حوصله هیچی هم ندارم😂😂🤣

آره خوب اینجوری نیست که اهمیت ندم ولی اهل تجملات نیستم کلا ساده رو می‌پسندماممم...اخلاقیاتمون خیلی ب ...

افرینن دقیقا منم حوصله هیچی رو ندارم اینم بگم که از بچه ها متنفرم متاسفانه به نوزادا هم رحم نمیکنم اصلا برام قشنگ نیستن کاریشون ندارم ولی بچه ها کلا رو اعصابمن اصلا باهاشون ارتباط نمیگیرم یبارم بغل نکردم حرف بزنم باهاشون 

بچه های پنج ساله شش ساله اینا ام کلا تا سن ۱۰ سال بچه ها رو مخمن همیشه اخم میکردم به بچه ها که مامانم میگفت داری گناه میکنی😂😂

آره منم رو اعصابمن به خصوص بچه فامیل ولی یه سریا نه..

وایی بچه های فامیلل.... خیلی دیر به دیر میبینمشون وقتی میبینمشون کلی گذشته جهش ظاهری کردن نه عقلی😂 ولی همون موقع ام دلم میخواد بزنم چشاشونو از کاسه در بیارم مخصوصا یکیش که خیلی اذیت میکنه 

من زیاد بچه کوچیک تو عمرم دورم نبوده خواهر و برادر بزرگتر کوچیکترم ندارم خداروشکررررر

سر همین شاید عادت ندارم به بچه ها

حقیقتا ارهه وقتی یکی بهم میگه دوستت دارم سریع احساس نا امنی میکنم کمتر مورد اعتماد تره انگار برام تا ...

بدبین شدی  وبی بدبینی هن نیس  واقعیت همینه

یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس،  مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍  من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

وایی بچه های فامیلل.... خیلی دیر به دیر میبینمشون وقتی میبینمشون کلی گذشته جهش ظاهری کردن نه عقلی😂 ...

منم به اینا که خیلی تخسن اخم میکنم کلا رو اعصابم اما اگر آروم باشن کاری ندارم....تک فرزندی؟

بدبین شدی وبی بدبینی هن نیس واقعیت همینه

ولی خیلیا فک میکنن دارم کار اشتباهی میکنم میگن ادم درستش نیومده واست ولی به نظرم فرقی نداره ادم درست معنی نمیده چون من حس نمیکنم کسی درست باشه سر همین یا تشخیص نمیدم 

متاسفانه دنیای کثیفیه.....

اره ولی حس عاشق شدن خیلی شیرینه بنظرم .

خودم تجربه نکردم دو طرفشو😅😅🤒 در حد کراش یود همش

یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس،  مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍  من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

ولی خیلیا فک میکنن دارم کار اشتباهی میکنم میگن ادم درستش نیومده واست ولی به نظرم فرقی نداره ادم درست ...

بی خیال فکر نکن تا پیش بیاد 

منم به اینا که خیلی تخسن اخم میکنم کلا رو اعصابم اما اگر آروم باشن کاری ندارم....تک فرزندی؟

نه تک فرزند نیستم دیگه توضیحات نمیدم واضح هست😂 

اینم بگم هم سن هم هستیم هم چیز جالبی نیستا شبیه هم نیستیم برخوردم نداریم باهم یه وقتی نگی خوش به حالتا انکار داریم تو دوتا خونه متفاوت زندگی میکنیم اصلا محل هم نمیدیدیم خوانا خواه ویژگی مشترکمون همین بیذاری از علاقه مندی هست ولی بقیه اش مثل هم نیست دیگه فهمیدی اون یکی قل ام هست 😂