2777
2789
از پایه مشکل داشته عزیزم همشون همینن پارسال هم اوضاع بد بود رکود الان سه سالرکود شده

گفتن به جای وام‌نقدی میخوان وسایل اولیه زندگی رو بدن این میشه وام ازدواج کلی هم رو وسایلا میکشن قسط اونارو میدی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر چی خیلی دلخوشی از رئیسی نداشتیم ما ولی صدرحمت به دولتش اینا رسما دارن بیچاره میکنن مردم و دوستم م ...

به جای اینکه مشکلاتمون رو حل کنن، دارن یکی یکی حل هامون رو مشکل میکنن

خدا بزنه تو کمرشون 

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
از پایه مشکل داشته عزیزم همشون همینن پارسال هم اوضاع بد بود رکود الان سه سالرکود شده

بخدا که اینجوری نبود ...

کالابرگ آنقدر اطراف ما خوب بود برای  برنج و روغن ،وام فرزند آوری نوبت مون بود خرداد 

بخدا که اینجوری نبود ...کالابرگ آنقدر اطراف ما خوب بود برای برنج و روغن ،وام فرزند آوری نوبت مون بو ...

دقیقا سه سال خونه و زنین به سختی خرید و فروش میشه

هر وقت دلار همینطور بالا بره همینه

پارسالم شب عید ۱۵ هزار تومن بالا رفت

دقیقا سه سال خونه و زنین به سختی خرید و فروش میشههر وقت دلار همینطور بالا بره همینهپارسالم شب عید ۱۵ ...

الان دوستم ۲۵۰تومن برا مسکن ملی داده پیام داده بودن قبل دولت پزشکیان که ۵۰تومن دیگه بدن و برای پیشروی کار و اینا که الان میگه جلوی ساخت و گرفته وزیر مسکن و راه سازی هیچ خبری هم نیست