2777
2789
عنوان

بچه‌ ها‌ من‌ خیلی‌ لاغرم‌ بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 43 پست
حس‌ ناکافی‌ بودن‌ نداده‌ بد‌ بخت‌ ‌‌نمیدونم‌ ججوری‌ بگم‌

چیزایی که تو نداری و دوستداره

وقتی که داداشت بهت میگفت لاغری، اندازه ای اینکه ایشون اندام پر داره، ناراحت کننده نبوده برات

منم ۴۸ کیلو بودم اما با ورزش و... ۵۸ شدم

میشه چاق و لاغر شد

اما اون دنباله چیزیه که تو نداری الان

میتونستی باکسی اشنا باشی که عاشق لاغرا باشه

و تو پر هم بشی مجددا عاشقت باشه

نه که بیاد بگه من فلان چیزو میخوام! 

اگه دوسداری خودت رو گول بزنی

بزن

اما، واقعیت همینه

من بلعکس شما منظورمو کامل رسوندم. 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منی که بدنم پره و شوهره هرروز گیرم میده که لاغر کن و الانم بخاطر این گیرای بیجا و خیلی مسائل در شرف ...

واقعا‌ این‌ آقایون‌ عجیبن‌ ...‌ 

کاش‌ انقدر‌ نامردواذیت‌ کار‌ نباشن‌.

عزیزدل‌ ان‌شاءالله که‌ همسرشماهم‌ سرعقل‌ بیاد

وخدا‌ باماست‌‌ درآنچه‌ گذشت‌ و‌ آنچه‌ هست‌ و‌ آنچه‌ خواهد‌ آمد‌...
چیزایی که تو نداری و دوستدارهوقتی که داداشت بهت میگفت لاغری، اندازه ای اینکه ایشون اندام پر داره، نا ...

مرسی‌ متوجه‌ شدم‌.

باشه‌ گول‌ نمیزنم‌ خودمو‌

تلاش‌ میکنم‌ بهتر‌ بشم‌ . ولی‌ فعلا‌ همینی‌ که‌ هست‌ .میخواد‌ بخواد‌ نمیخوادم‌ به....

مرسی‌ متوجه‌ شدم‌.باشه‌ گول‌ نمیزنم‌ خودمو‌تلاش‌ میکنم‌ بهتر‌ بشم‌ . ولی‌ فعلا‌ همینی‌ که‌ هست‌ .میخ ...

من برای خودت میگم گل دختر

فردا روز میاد میگه، من موی فر/صاف میخوام

یا میگه من ابرو پر/نازک میخوام

کاش صورتت لاغرتر/تپل تر بود

(برو سمت کسی که عاشقه چیزی که هستی باشه) 

موفق باشی😚

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
من برای خودت میگم گل دخترفردا روز میاد میگه، من موی فر/صاف میخوامیا میگه من ابرو پر/نازک میخوامکاش ص ...

مرسی‌ حرفات‌ کاملا‌ درسته‌ .

ممنون‌ که‌ باحرفات‌ مراقبم‌ بودی❤😘

مرسی‌ عزیز‌ دلم‌ ....من‌ خودمو‌ دوست‌ دارم‌ ولی‌ دوست‌ ندارم‌ بخاطر‌ چیزیکه‌ دست‌ خودم‌ نبوده‌ و‌ خد ...

نمیشکنه عزیزم

این ب رفتار خودت بستگی داره 

اگه مرتب جلوی پارتنرت بخای از خودت ایراد بگیری مطمعنا اونم تحت تاثیر قرار میگیره 

پس راحت باش سخت نگیر هیچ چیز ب اندازه ی یه زن شاد و پایه یه مرد رو ب وجد نمیاره

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
نمیشکنه عزیزماین ب رفتار خودت بستگی داره اگه مرتب جلوی پارتنرت بخای از خودت ایراد بگیری مطمعنا اونم ...

ممنونم‌ 

درست‌ میگید‌ .خودمو‌ که‌ نمیتونم‌ سانسور‌ کنم‌ .‌ پس‌ باهاش‌ کنار‌ میام‌ تا‌ آدم‌ مناسب‌ رو‌ میداکنم‌‌‌.‌

مرسی‌ که‌ انقدر‌ مهربونید❤

ممنونم‌ درست‌ میگید‌ .خودمو‌ که‌ نمیتونم‌ سانسور‌ کنم‌ .‌ پس‌ باهاش‌ کنار‌ میام‌ تا‌ آدم‌ مناسب‌ رو‌ ...

قربان شما♥

خوشبخت باشی عزیزم 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
نه عزیز،باسن هم ژنتیکیهشاید یک مقدار کمی باسن رشد کنه ولی اینایی که میبینی باسناشون بزرگه یا ژنتیکیه ...

من باسنم تخت نبود نرمال بود یکساله میرم باشگاه هم حجم گرفته هم فرم این گفته خودم تنها نیست گفته بچه های باشگاهمونم هست البته ک حرفتونم اشتباه نیست من ژنتیکشو دارم

من باسنم تخت نبود نرمال بود یکساله میرم باشگاه هم حجم گرفته هم فرم این گفته خودم تنها نیست گفته بچه ...

بله،به ژنتیک خیلی مربوطه.منم لاغر بودم باسنم معمولی بود،از وقتی بدنم پر شده باسنمم بزرگ شده