2777
2789
عنوان

دخترعمم داره جدامیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1405 بازدید | 101 پست
طلاق گرفتن بده مگه؟؟خب میشه دوباره ازدواج کرد ک

طلاق بد نیست گلم

اره میتونه ازدواج‌کنه

ولی اینکه تو‌حسرت شرایط اونو میخوری بده

بجاش از خدا بخواه ی همسر ایده آل با شرایط مالی مناسب بهت بده که جای اینکه شوهرتو عوض کنی و دنبال مهر باشی

آیندتو کنار اون مرد بسازی و‌همخ تحسینت کنن

حسرت زندگی خوبتو بخورن نه‌ گرفتن مهریه و‌شوهر جدیدتو

‏در‌ من خری به گل نشسته.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا خوشبخت نیستی ؟؟

نه اصلا 

دردی که میکشی، اشتباهی که میکنی، اشکی که میریزی، حرفی که میشنوی، حس بدی که میگیری، عشقی که نمیگیری، آدمی که از دست میدی، آرامشی که نداری، محبتی که نمیبینی، انتظاری که میکشی، درون ریزی‌ای که داری، قضاوتی که میشی، آرزویی که دفن میکنی، امیدی که خاک میکنی برای هیچکس مهم نیست؛ زور الکی نزن....چقدر این متن از فروغ فرخزاد موده:«هیچ چیز راحتم نمی‌کند. نه دریا، نه آفتاب، نه درخت‌ها، نه آدم‌ها، نه فیلم‌ها، نه لباس‌هایی که تازه خریده‌ام. نمی‌دانم چه کار کنم. بروم و سرم را به درخت‌ها بکوبم، داد بزنم، گریه کنم؛ نمی‌دانم

خوشبحالش بخاطر مهریه؟ :/

چشمت دنبال پول باشه به چه قیمتی؟ ارزش ازدواج به این چیزا نیست یه زندگی خراب میشه

دلم باران، دلم دریا، دلم لبخندِ ماهی‌ها، دلم اِغوایِ تاکستان به لطفِ مستیِ انگور، دلم بویِ خوشِ بابونه میخواهد...
والا جوری استارتر تعریف کرد بهش میخوره از این دخترای کارتی باشه

خدا منو ببخشه . ولی جدا از ضربه روحی  موردهایی که من دیدم  وضعشون خوب شده  ی دختر بچه هست تو کوچمون حرف بود چه کار بشی گفت ۳بار طلاق بگیرم  پولدار بشم

همسرم به من چشم قره رفت گفت نذار بچه پیش اینا وایسه

خوشبحالش بخاطر مهریه؟ :/چشمت دنبال پول باشه به چه قیمتی؟ ارزش ازدواج به این چیزا نیست یه زندگی خراب ...

چرامیگین زندگیش خراب سده؟؟؟خب میره بایک ادم دیگ ازدواج میکنه