2777
2789
عنوان

شوهر بی تعصب

222 بازدید | 16 پست

دلم میخواد شوهرم غیرتی باشه روم بگه اینو بپوش اونو نپوش اینحا برو اینحا نرو آما هیچ کاری بهم نداره اصلا انگار شوهر ندارم‌ اگه بیرون باشم زنگ نمیزنه پیام نميده خوشم نمیاد اینقد منطقی یذره تعصب روم نداره ولی زورش میاد خواهرش واسه شوهرش آبمیوه بگيره، کاش یه مرد واقعی تر می‌بود حداقل محکم‌تر خشن‌تر  حداقل یکم تعصب و جدیت داشته باشه هنوز خودش رو پسر مامان نگه داشته ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالته؟

این توقع برای دخترای ۱۳ تا ۱۶ ساله ست که واسه غیرتی شدن مردا غش میکنن.

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

عزیزم مرد خوبه غیرت داشته باشه نه تعصب ...تعصب زندگی رو ویران میکنه میدونی معنی تعصب چیه ؟؟؟؟

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

اگر اونجوری بود الان کلی تاپیک از تعصبات شوهرت داشتی که چقدر اذیتت میکنه 

آدمیزاد اینجوریه دیگه هرچی داره بازم راضی نیست یه چیز دیگه میخواد

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟
حتما بهت اعتماد داره دیگه.تو محبت و پول دادن چطوری؟

هرچی میگم برام میخره حتی خیلی گرون باشه هرجا بگم میبره به حرفم گوش میدع محبت هم بوس و بغل که داره ولی ازم سوال نمیپرسه

عزیزم مرد خوبه غیرت داشته باشه نه تعصب ...تعصب زندگی رو ویران میکنه میدونی معنی تعصب چیه ؟؟؟؟

عزیرم منظورم تعصب بیش از حد و غیر عقلانی نیست منظورم در حدیه که حس مردانگی و قدرت ازش دریافت کنی