2777
2789
عنوان

باکرگیمو از دست دادم حالا میگه نمیخوامت

| مشاهده متن کامل بحث + 3027 بازدید | 120 پست
وا یعنی چی!؟ بهش قول داده و دروغ گفته بعد زده زیرش اونوقت شما حق رو بهش میدی؟

من میگم دخترای ما حماقت نکنن قول ازدواج هارو باور نکنن باورم کردن بدنشون رو تا قبل از رسمی شدن دراختیار پسر نذارن. گول خوردن و اینا مال بچه ۵سالست وسلام

زندان ، شلاق ، هر چیزی

نمیشه چون نمیتونی ثابت کنی که با ایشون بودین میگید ۳ ۴ سال گذشته حتی پزشک قانونی هم نمیتونه ثابتش کنه اونا میتونن راحت یه وکیل بگیرن بگن سما با یکی دیگه بودین الکی انداختین تقصیر این پسره.

و اینکه حتی اگر ثابت کنه به خواست خودتون بوده میشه زنا فکر کنم برای دو طرف مجازات داره

🦋هر کی لایک کنه ... هستش لایک نکن خواهر من آخه🦋✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب مشخصا ما پنج ساله با همیم و این اتفاق برای حدود چهار سال پیشه که شاید حتی ۱۸ سالم نشده بود یا تاز ...

دخترخوب صدا مدرک نیست تازه اگ م باشه رابطه دو طرفه بوده تجاوز صورت نگرفته پس علاوه بر شلاق عقد اجباری حکم میدن... شما اینو میخوای ؟ خوب مشورت کن با خانوادت با وکیلت ممکنه تبعاتش برات جبران ناپذیر باشه عزیزم ... امیدوارم بهترین تصمیم بگیری🫂

اگه با رضایت خودت هم باشه دادگاه عقدتون میکنه و یه دست و پاش رو مهرت میزنه

خیر این چیزا مال 20 سال قبله فقط دیه و مهرالبکاره میبرن و شلاق تامام. درضمن بهتره شکایت نکنن چون جرم برای خانم هم محرز میشه و برای خانم هم شلاق میبرن به علاوه ثبت جرم، هیچ ازدواجی هم در کار نیست. شک دارین از وکیل بپرسید

من میگم دخترای ما حماقت نکنن قول ازدواج هارو باور نکنن باورم کردن بدنشون رو تا قبل از رسمی شدن دراخت ...

خب الان که اتفاق افتاده زخم زبون زدنت چی میگه؟ 

مثل اینه بری دکتر بگی قلبم درد می‌کنه دکتر بگه باید ورزش میکردی سالم می‌بودی و به جای درمان بهت راهکار پیشگیری بده 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
دخترخوب صدا مدرک نیست تازه اگ م باشه رابطه دو طرفه بوده تجاوز صورت نگرفته پس علاوه بر شلاق عقد اجبار ...

عقد اجباری نمیدن عزیزم این کارها دیگه ابطال شده، فقط دیه و مهرالبکاره و ارش البکاره. شلاق و ثبت جرم برای هر دونفر

خیر این چیزا مال 20 سال قبله فقط دیه و مهرالبکاره میبرن و شلاق تامام. درضمن بهتره شکایت نکنن چون جرم ...

آره تازه فهمیدم که قبلاً این قانون بوده ولی آخه دوست صمیمی من شوهرشو با یه دختر گرفتن مجبورش کردن دختره رو عقد کنه 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
عزیزم وقتی دو تا نامحرم با هم رابطه جنسی برقرار میکنن باید به عقد هم در بیان تا گناهشون هم پاک بشهبع ...

این مگ اعدام نداش عقد چیه سنگسار داره البت پسره رو اعدام میکنن دخترم شلاق چون مجرده

چقدر خانوادت اوکین

من یادمه مجردی بابام فهمبد دوست پسر دارم اونم باکرگیمو داشتم و از دست نداده بودم

چاقو ورداشته بود میخواست بکشتم مادرم التماسش کرد تا ولم کرد

این مگ اعدام نداش عقد چیه سنگسار داره البت پسره رو اعدام میکنن دخترم شلاق چون مجرده

نه عزیزم زنای به عنف سنگسار یا اعدامه. اینا راضی بودن و فقط زنا کردن باید جریمه به دولت بدن و شلاقشون میزنن. 

اعدام واسه تجاوزه تازه باید ثابت کنه تجاوز بوده 

چون دوتاشون میخواستن شلاقه فقط