2777
2789
عنوان

دکتر متخصص برای سقط مکرر در قم؟

539 بازدید | 6 پست

سلام دوستان عزیز قمی

برای سقط مکرر و ناباروری بدون علت چه دکتری‌رو پیشنهاد میدید؟دکتر آهنگری، غریب لکی، عزتی....

کدوم از اینا رو شنیدید؟

لطفا اگر میدونید کمکم کنید ممنون🌹

میشه برا مامان شدنم دعا کنید!🥺خیلی خستم...خیلی...💔 تاریخ ۲۷ / ۱۰ /۱۴۰۱ بهترین روز زندگیم بود🥲  وقتی دو خط خوشگل بیبیچک رو کنارهم دیدم تو آسمونا پرواز میکردم😭خدایاااا شکرت🙏وقتی بی صبرانه منتظر بودم تا دکتر بگه قلبش تشکیل شده ولی دکتر گفت به جای یه قلب دوتا قلب میزنه❤❤😍😍 فهمیدم خدا خیلیییی بزرگتر از اونه که فکرشو میکردم😭😍خدایاااا این حس خوب رو نصیب همه اونایی که مثل من چشم انتظار بودن و هستن بکن🙏🥺منتظرم هفته بعد برم سونو آنومالی بفهمم جوجه هام جنسیتشون چیه🤤دعا کنید صحیح و سالم بیان بغلم و این دوران سخت رو سپری کنم🙏
عزیزم مرجان سخایی تو قم واقعا با دکترهای معروف تهران برابری میکنه خیلی مسلطه به کارش، واسه هر مشکلی ...

مرسی عزیزم ممنون

یه چندجلسه پیشش رفتم پارسال ولی متاسفانه خیلی باهاش ارتباط نگرفتم🙁خیلی خونسرد و ریلکس بود انگار به زور حرف میزد با مریض 

من سقط کرده بودم ازلحاظ روحی خیلی حالم خوب نبود ولی اصلا عین خیالش نبود تندتند ازمایش نوشت و گفت پاپ اسمیرت برا پارساله دوباره باید بدی برام نوشت

در صورتیکه من ۲۰ سالم بود پاپ اسمیر هم برا زیر۳۰سال هر۳ سال یه بار باید بدن

بعدشم که گفت بخواب نمونه ازت بگیرم ولی اصلا نپرسید ۲۴ ساعت گذشته رابطه جنسی داشتی یا نه😐😐منم یادم نبود بهش بگم

بعدا که ازمایشو دادم فهمیدم که نباید تا ۲۴ ساعت قبل پاپ رابطه داشته باشی...

خلاصه خیلی از روش کارش خوشم نیومد

اما خلوت بودن مطبش و نوبت دهیش خوب بود .

بازم مرسی از نظرت عزیزم🙏

میشه برا مامان شدنم دعا کنید!🥺خیلی خستم...خیلی...💔 تاریخ ۲۷ / ۱۰ /۱۴۰۱ بهترین روز زندگیم بود🥲  وقتی دو خط خوشگل بیبیچک رو کنارهم دیدم تو آسمونا پرواز میکردم😭خدایاااا شکرت🙏وقتی بی صبرانه منتظر بودم تا دکتر بگه قلبش تشکیل شده ولی دکتر گفت به جای یه قلب دوتا قلب میزنه❤❤😍😍 فهمیدم خدا خیلیییی بزرگتر از اونه که فکرشو میکردم😭😍خدایاااا این حس خوب رو نصیب همه اونایی که مثل من چشم انتظار بودن و هستن بکن🙏🥺منتظرم هفته بعد برم سونو آنومالی بفهمم جوجه هام جنسیتشون چیه🤤دعا کنید صحیح و سالم بیان بغلم و این دوران سخت رو سپری کنم🙏

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم چقدر با امضات اشک ریختم🥺 خیلی برات خوشحالم مامان شدی الان در چه حالی عزیزم میشه برام دعا کنی گلم

دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
سلام خانومی میشه اسم دکترت رو برام بگی ممنون میشم؟

سلام منم ماه پیش پسرم تو ده هفتگی ایست قلبی کرد دنبال یه دکتر خوب تو قم هستم که متخصص جلوگیری از سقط مجدد باشه

میشه دکترتو بگی کی بود ممنون

سلام منم ماه پیش پسرم تو ده هفتگی ایست قلبی کرد دنبال یه دکتر خوب تو قم هستم که متخصص جلوگیری از سقط ...

سلام دکتر زینب شعبانی پریناتالوژیست دکتر خوبیه منم میخوام برم پیش اون