2777
2789

خدایا

این از هزار تا جنگ هم بدتره ها

یعنی تو باتلاقی داریم غرق میشیم که هنوز خبر نداریم.

دختر خوب، منم چهره ام دخترانه هست، هییییییچ تزریق‌ و عمل و فیلر و فلان و بهمان ندارم خدارو شکر

ذره ای هم برام اهمیت نداره چه تعداد تو جامعه پلنگ هستند یا نیستند، من راه خودمو میرم

بیرون رفتنی به جز ضدآفتاب یا یه روغن تقویتی پوست که هیچ گریم و آرایشی ندارم، نمیزنم. 

حتی فیشیال هم نرفتم، تو خونه در حد خودم ماسک و مواد تقویتی میزنم راضی هم هستم. خداروشکر

سلامتی پوست و جسمم و البته روانم خیلی مهمتره برام

هیچ پلنگی رو‌ هم زیبا نمیبینم همونطور که هیچ چهره طبیعی رو زشت نمیدونم.

نذارید بیوفتید تو این باتلاق که نجات پیدا کردنتون مشکله خیلی مشکل

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بسته به سلیقه ی خودت داره،متنفرم از هر چی پلنگ و عملیه،بنظرم به پوست و موهات برسی همینطوری همیشه تمیز و خوشبو باشی و شیک لباس بپوشی کلا استایل بزنی ...

🩶...امان از حس ششم قوی!مشکلش میدونی کجاست؟! این که کامل میدونی و میفهمی چیشده ولی حیف مدرکی واسه اثباتش نداری!🩶

من همین الان اومدم اینجا و دارم فک میکنم چکار کنم با شوهری که به زنای دیگه نگاه میکنه و میگه خوش تیپ ...

خب به شوهرت بگو تو که اونجوری می پسندیدی چرا اومدی منو گرفتی یه دختر اون شکلی می گرفتی 

تو این مورد مقصر البته که شوهرته

صد در صد شوهر من بی تقصیر نیس‌ از اون حسابی دلم گرفته . اما قبول کنیم ک مقصر اول خانوم ها هستن .منی ک زن هستم گاهی میگم این زن چقد خوشگله چ ارایش قشنگی کرده چ برسه به مردا .قبول کنیم که  زن زیباییشو باید. واسه شوهر خودش نشون بده نه شوهر بقیه 

خب به شوهرت بگو تو که اونجوری می پسندیدی چرا اومدی منو گرفتی یه دختر اون شکلی می گرفتی

والا نمیدونم چکار کنم همه رو ریختم تو خودم سعی میکنم بی تفاوت باشم اما خیلی سخته .از طرفی خیلی از اخلاقاش واقعا خوبه وگرنه نمیشد تحمل کرد بخاطر همینه ک موندم چکار کنم 

چی ب سر ایرانیا اومده خداییش ؟ 

ببین من موافق نیستمااا ولی اگه اصرار داری برینی تو قیافت شرایطش اینه : 

اول موهاتو کراتین و بلوند کن 

بعد دماغ عمل کن خیلی عروسکی 

لنز ابی هاسکی 

ناخنای شمشیری کاشت 

ژل به همه جای صورت مخصوصا لب و گونه 

کاربری دست دو نفره خودم و دوستم تاپیکای قفل شده مال دوستمه 
من همین الان اومدم اینجا و دارم فک میکنم چکار کنم با شوهری که به زنای دیگه نگاه میکنه و میگه خوش تیپ ...

خب توهم به جای کینه و نفرت نسبت به بقیه 

ارایش کن تیپ بزن به خودت برس

تنبل و هپلی نباش

حالا درسته یه عده واقعا از حد میگذرونن و جلفن

ولی لباس زیبا و ارایش در حد عرف اصلا کار زشتی نیس اون نفرین ها به زندگی خودت برمیگرده

چی ب سر ایرانیا اومده خداییش ؟ ببین من موافق نیستمااا ولی اگه اصرار داری برینی تو قیافت شرایطش اینه ...

اووقققم گرفت با تصورش واقعا

🩶...امان از حس ششم قوی!مشکلش میدونی کجاست؟! این که کامل میدونی و میفهمی چیشده ولی حیف مدرکی واسه اثباتش نداری!🩶

بسته به سلیقه ی خودت داره،متنفرم از هر چی پلنگ و عملیه،بنظرم به پوست و موهات برسی همینطوری همیشه تمی ...

بجز تقلید و قبول نداشتن خودت هیچی تو این پلنگ بودن دوره زمونه مون نیست 🤦🏻‍♀️

خب توهم به جای کینه و نفرت نسبت به بقیه ارایش کن تیپ بزن به خودت برستنبل و هپلی نباشحالا درسته یه عد ...

مگه شما منو دیدی ک بهم همچین حرف بدی میزنی .من تیپم خوبه اما اهل خودنمایی نیستم .شاید حرفم سنگین اومده ولی حقیقته ‌.ارایشی ک زنها بیرون میکنن برای مردهاس .که مردای متاهل هم جزو افراد جامعه هستن