2777
2789
عنوان

معلم دخترم زنگ زد گفت دخترت صدا کشیو املا بلد نیس چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1752 بازدید | 144 پست
اول حروف رو خوب یاد بگیره بعد ترکیبات رو این عکس رو باهاش کار کن باید خیلی تمرین کنی .من دو قلو دار ...

براش خریدم میخونه.  جدول دوستی اسمشه

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
تکلیف داشتیم اون زمان هم اشتباه بود، الانم که معلما همه کارای مدرسه رو میگن برین تو خونه انجام بدین، ...

واقعا همینه بچها خالم وضعشون همینه.

معلم باید تمام وقت جونش رو بزاره بزا بچها. معلمی عشق میخواد . متاسفانه معلما الان اکثرا ن عشق دارن ن چیزی. مدام میگن حقوق کمه. کاش اینا استعفا میدادن.

مشکل از معلماس. بچها باید تو مدرسه  یاد بگیرن. و معلم  ب اون دانش اموزی ک دیر یاد گرفته توجه بیشتری کنه بیارتش تو راه. برعکس تمام مسئولیتو مینداره  رو دوش خانواده و حقوقشم میگیره

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چون مسئولیت پذیر نیستنزمان ما بچه ها خودشون استرس درس و مشق داشتن از معلم میترسیدن الان بچه ها اصلا ...

میدونه چرا مهم نیست چون قبلا معلم ها بچه ها رو توی مدرسه میترسوندن دعواشون میکردن یا مرحله ی شدیدتر کتک میخوردن الآن تا یه معلم به بچه بگه بالای چشمت ابروعه والدین صف میکشن پشت در مدرسه البته من خودم هم جزو دسته دوم هستم و دوست ندارم عزت نفس بچم توی مدرسه پایین بیاد ولی خودم توی خونه باهاش زیاد تمرین میکنم

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
دقیقا ..بعضیاشون کم حوصله ان ..بی تجربه ..عصبی ..جیغ جیغو ..

بخدا الان معلمه زنگ زد بچه ها شیطونی میکردن معلمه بین حرفا به یکی از بچه ها میگفت انشاءالله بیوفتیم مغزت دراد بیام بالاسرت😐

قدیما پس چ جور بود؟ مادر پدر سواد نداشتن. بچه خودش درس میخوند قبول میشد.!!!! چرا الان نمیشه. معلم. م ...

همون قدیم هم دانش آموز تنبل بوده که با توجه به توضیحات خانم بچه اش از هموناست که یا الان مردود میشه یا بعدا

ناراحت نباش پسر منم همین بود الان یه ماهه خیلی پیشرفت کرده من اول براش انگیزه ایجاد کردم هرهفته جایز ...

پس یعنی این جدول دوستی خیلی مهمه درسته؟ 

دختر باهوشه میفهمه همه چیو.ولیییی نمیاد تمرین کنیم نمینویسه

روخوانی میتونه حتی نوشته های رو کتابای دیگه هم سعی میکنه میخونه .. نوشتنه زیاد بلد نیس. تو کلاس معلم ...

شاید بچه اتون استرسیه  توی کلاس نمیخونن یا واژه خوب تعریف متفاوتی برای مادر بچه و معلمش داره

اتفاقا من معلم نیستم شما با این ادعا باید معلم خصوصی واسه فرزندتون بگیرین معلم تدریسشو میکنه بچه کلا ...

من هنوز بچم مدرسه ای نشد، شما سرتو بزار پایین بزار بکوبن تو سرت، من نمیخوام مثل شما توسری خور باشم، سطح سواد شما خیلی بالا هست مواظب باشین از بالا در نره

من حرفم این بود که معلم چرا باید کم کاری خودشو پای کس دیگه بنویسه و از سر خودش باز کنه

خب چون نمیتونه روزی یکساعت با یه بچه توی مدرسه تمرین کنه،در بهترین حالت ممکن که مدرسه غیر انتفاعی هم باشه ۲۰ تا بچه توی کلاس هست حالا اینا به غیر از زنگ تفریح ها در روز نهایت ۲۵۰ دقیقه ساعت درسی داشته باشن به هربچه میتونه ۱۰ ۱۲ دقیقه وقت اختصاص بده اونم برای چندتا درس خودت حساب کن چه جوری باید بچه رو برسونه؟؟؟؟

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
الان استاتر نمیتونه دخترش رو قانع کنه تکلیف بنویسهخودش که مادره هنوز نمیدونه صداکشی چیه!!!این یعنی ا ...

معلم تو 4 ساعت همین بتونه تدریس کنه درس پرسش کنه انتظار دارن بیاد دونه به دونه مسئولیت والدین 30 نفر دانش اموز رو هم ادا کنه یجوری انتظار دارن انگار معلم خصوصی گرفتن 

داداش من اینا کلاسشون 40 نفره دیگه معلم تدریس میکنه ولی تو اون جمعبت که نمیتونه حواسش به همه باشه 

بدون استثنا هرچی که میخونن رو خودم تو خونه یبارم بهش توضیح میدم جاهایی که نفهمیده رو بفهمه

تازه کلاس سومه دیگه چه برسه به کلاس اولی

واقعا همینه بچها خالم وضعشون همینه.معلم باید تمام وقت جونش رو بزاره بزا بچها. معلمی عشق میخواد . متا ...

بیچاره معلم ها هرکاری کنن شماها زبونتون درازه 

تویی که مادری نمیتونی بچت رو به راه بیاری بعد انتظار داری ی غریبه بتونه ۳۰ تا بچه با اخلاق و رفتار و هوش متفاوت رو به راه بیاره 

معلم تلاشش رو میکنه ۲۰ تا بچه هم اوکی بشن یعنی معلم کارش رو درست انجام داده اون ده تای دیگه خودشون مشکل دارن که خانواده باید ی زحمتی به خودش بده 

ماشالله مامانا از بچه هاشون تنبل تر شدن 

اینم بگم من معلم نیستم اتفاقا خودم ی کلاس اولی دارم 

سرکار خانم این هنر شماست که بکشیش سر درس یعتی چی به بهانه هاش بها میدیاگر باهاش کار نکنی تا اخر لنگ ...

خب دخترم الان میاد از مدرسه.

تا غذا بخوره  بخوابه میشه ۴ بعد اونم کلی بهانه. الانم گیج شدم نمیدونم از کجا شروع کنم چی و چطور یادش بدم