2777
2789
عنوان

معلم دخترم زنگ زد گفت دخترت صدا کشیو املا بلد نیس چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1760 بازدید | 144 پست
شما انگار معلمی که فشاری شدیدرس اصلا واسه خونه نیست، درس باید تو مدرسه خونده بشه، معلما این سال های ...

شما زمان مدرسه ات تکلیف نداشتی???

اتفاقا تو خونه باید تکرار و تمرین بشه مخصوصا واسه پایه اول

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
وااا خانم معلم هرچقدرم تدریس کنه بچه نیاد تو خونه درس نخونه و باهاش تمرین تکرار نکنید که چیزی یاد نم ...

چرا کار معلم رو باید والدین انجام بدن، بعضی معلما مثل طوطی میان میگن و تمام، مثل زمانی که مدرسه میرفتیم، معلم ریاضی میومد تخته رو می‌نوشت سیاه می‌کرد، میرفت می‌نشست رو صندلی، می‌گفت این درس امروز، بدون یک کلمه توضیح

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

روخوانی میتونه حتی نوشته های رو کتابای دیگه هم سعی میکنه میخونه .. نوشتنه زیاد بلد نیس. تو کلاس معلم ...

ببین با بچت دست ورزی کار کن احتمالا همون بخاطر اینکه از مشق خوشش نمیاد نوشتنش ضعیفه،باید خودت خلاق باشی دیگه،مثلا سینی نمک بگذار روی اون بنویسه ،یا با خمیر بازی ترکیب کنه حروف رو،فقط باید خودت خلاقیت داشته باشی،من یادمه پسرم کلاس اول بود یه کاکتوس سخنگو داشت اول و آخر کلمه هارو به اون میگفت و اون تکرار میکرد و این خوشش میومد اینجوری صدا کشی رو تمرین میکردیم

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
تخته... همه چی داره بهونه میاره میگم بیا درس کار کنیم میگه خوابم میاد. گرسنمه خستم....

از مدرسه که میاد مجبورش کن بخوابه بعد که پاشد ی چیزی بیار بخوره بعد برو سراغ مشق هاش

دقیقا بچه خودم کلاس اولیه هروز به زور میخوابونمش چون میدونم بعد مدرسه نخوابه دیگه نمیتونه مشق هاش رو بنویسه سر مشق نوشتن خوابش میگیره 

از کجا معلوم کوتاهی نکرده باشه، بعضی معلما به همه دانش آموزا توجه نمیکنن،

اشباهت کردم.من معلم قبلی دختر سنش زیاد بود میگفتن درس دادنش عالیه ولی بچه رو میزنه روز دوم مدرسه به دخترم سیلی زده بود من دیگه رفتم کلاسشو عوض کردم این معلمش سال اوله که کلاس اول درس میده.

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
شما زمان مدرسه ات تکلیف نداشتی???اتفاقا تو خونه باید تکرار و تمرین بشه مخصوصا واسه پایه اول

تکلیف داشتیم اون زمان هم اشتباه بود، الانم که معلما همه کارای مدرسه رو میگن برین تو خونه انجام بدین، خانواده ها انگار دارن دوباره درس میخونن تو خونه

قدیما پس چ جور بود؟ مادر پدر سواد نداشتن. بچه خودش درس میخوند قبول میشد.!!!! چرا الان نمیشه. معلم. م ...

چون مسئولیت پذیر نیستن

زمان ما بچه ها خودشون استرس درس و مشق داشتن از معلم میترسیدن 

الان بچه ها اصلا واسشون هیچی مهم نیست 

تکلیف داشتیم اون زمان هم اشتباه بود، الانم که معلما همه کارای مدرسه رو میگن برین تو خونه انجام بدین، ...

همه که اشتباه میکنن

بفرما شما بشو مدیر آموزش و پرورش کل😐

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
قدیما پس چ جور بود؟ مادر پدر سواد نداشتن. بچه خودش درس میخوند قبول میشد.!!!! چرا الان نمیشه. معلم. م ...

ببین جاریم اینا تو روستان پسرش کلاس اوله! معلمش سختگیری روش تدریسش مثل قدیمه روزی ۵ صفحه مشق میده بهشون که بنویسن ننویسند تنبیه میشن. پسر جاریم از ترس میاد خونه تمام تکالیفشو بدون اینکه کسی بالاسرش باشه مینویسه

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
به هرحال اون معلمه درس میده حقوقش رو میگیره امسال تموم شد سال دیگه با دانش آموزان دیگه به همین ترتیب ...

من حرفم این بود که معلم چرا باید کم کاری خودشو پای کس دیگه بنویسه و از سر خودش باز کنه

شما انگار معلمی که فشاری شدیدرس اصلا واسه خونه نیست، درس باید تو مدرسه خونده بشه، معلما این سال های ...

اتفاقا من معلم نیستم 

شما با این ادعا باید معلم خصوصی واسه فرزندتون بگیرین 

معلم تدریسشو میکنه بچه کلاس اولی باید بره خونه درس بخونه والدین باهاش تمرین کنن تا یاد بگیره

البته بهتره با شمایی که دیدگاهتون اینه که درس واسه خونه نیست کلا حرف نزد سطح سوادتون معلومه🤣