2777
2789

گفت فقط ده روز فرصت میدم که خوب بشن مگرنه مردود میکنم

خودم کم بدبختی استرس دارم این معلمم ول نمیکنه عهه

کلاس اول 

کسی راهی بلده 

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقططط همه چیو صدا کشی کنید تو خونه راه میری بگو ررررر ااااا هههه ررر ََََََََََََََََََََََََََََََََََََََََفففف تتت نننن 

یا 

ببببب یییی اااااا غغغغ ذذذذ اااا ببب خخخخ وووو ررر بیا غذا بخور 😂همه چیو صدا کشی کنید

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گویند که عشاق جهان عقل ندارند          یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر

آخه هر کاری میکنم دخترم نمیاد مشق بنویسه هر روشی بکار بردم

جایزه بزار براش تخته وایت برد بگیر بچه ها دوست دارن با ماژیک بنویسن معلم بازی کنید اون بگه شما بنویسید یا شما بگید اون بنویسه 

دقیقا، من باشم میگم شما داری تدریس میکنی، من مادرم شما معلم، چرا به من میگین، به خودتون بگین وااااا

خب معلم خصوصی نیست که اون درس میده دیگه تمرین و تکرار برعهده ی خانواده هاست خدایی

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]

منم کلاس اولی دارم .الان سر حرف خ هستن هر هفته دو حرف یاد میده .فقط اینو بدون میخای بتونه بنویسه ..اول بزار خوب رو خوانی یاد بگیره ..از این کتابچه های دیکته شب اگه داره مجبورش کن روخوانی کنه فقط فقط و فقط ..رازش اینه ک خوب بتونه بخونه ..بعد خودش مینویسه