2777
2789
عنوان

معلم دخترم زنگ زد گفت دخترت صدا کشیو املا بلد نیس چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1752 بازدید | 144 پست

عزیزم نمیاد مشق بنویسه چیه ؟ نمیشه که از پس یه بچه هفت ساله بر نیای . قانون بذار مثلا پنج عصر تبلت و گوشی کنار تلویزیون خاموش الان ساعت مشقه . مشقو بنویسه بعد میتونه از اونا استفاده کنه . برای صدا کشی و این چیزا هم کلی بازی هست مثلا با مقوا درست کن بذاره کنار هم با خمیر بازی کلمه درست کنه توی سینی ارد بنویسه بایدیکم اجبار یکم بازی به راه بیاریش

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا، من باشم میگم شما داری تدریس میکنی، من مادرم شما معلم، چرا به من میگین، به خودتون بگین وااااا

وااا خانم معلم هرچقدرم تدریس کنه بچه نیاد تو خونه درس نخونه و باهاش تمرین تکرار نکنید که چیزی یاد نمیگیره

خوبه دیوار معلما کوتاهه وگرنه معلوم نبود والدین کم کاری های خودشونو گردن کی مینداختن

فقططط همه چیو صدا کشی کنید تو خونه راه میری بگو ررررر ااااا هههه ررر َََََََََََََََََََََََََََََََ ...

صدا کشی یعنی اینجوری؟

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
دقیقا، من باشم میگم شما داری تدریس میکنی، من مادرم شما معلم، چرا به من میگین، به خودتون بگین وااااا

اونم میگه چشم فرمانروا

از پس فردا خوندن و نخوندم دخترت به کتفشه

و اونی که با پایه ضعیف میره بالا و یه بچه تنبل میشه دختر شماست

چون اون حقوقش رو میگیره😑

جایزه بزار براش تخته وایت برد بگیر بچه ها دوست دارن با ماژیک بنویسن معلم بازی کنید اون بگه شما بنویس ...

تخته... همه چی داره بهونه میاره میگم بیا درس کار کنیم میگه خوابم میاد. گرسنمه خستم....

قدیما پس چ جور بود؟ مادر پدر سواد نداشتن. بچه خودش درس میخوند قبول میشد.!!!! چرا الان نمیشه. معلم. معلم خصوصی. هزار متد اموزشی. ولی بازم نمیشه‌ . مگ باهوش تر نیستن این نسل؟ ک قطعا هستن. چرااااا پس کجای کار میلنگه.؟

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

منم کلاس اولی دارم .الان سر حرف خ هستن هر هفته دو حرف یاد میده .فقط اینو بدون میخای بتونه بنویسه ..ا ...

دآره.

اتفاقا روخوانیش خوبه نوشتنه نه

حالا معلم دختر من چند تا برگه چاپ کرده علوم داده ک علوم بپرسه ..بدبختا بزور میخونن .معلم گفته چرخه ا ...

این کارو میکنن که مادرا بدونن چی بپرسن وگرنه بچه مفهوم رو به زبان خودش برسونه نمره رو میگیره چون نمره توصیفی هست 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
منم کلاس اولی دارم .الان سر حرف خ هستن هر هفته دو حرف یاد میده .فقط اینو بدون میخای بتونه بنویسه ..ا ...

اینا درس  دریا.    ی رو  دادن