2777
2789
عنوان

معلم دخترم زنگ زد گفت دخترت صدا کشیو املا بلد نیس چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1752 بازدید | 144 پست

اول حروف رو خوب یاد بگیره بعد ترکیبات رو این عکس رو باهاش کار کن  باید خیلی تمرین کنی .من دو قلو دارم یک پسر یک دختر کلاس اولی هستن  با دو تا معلم متفاوت . ببین من چی می کشم ناانید نشو فقط دعواش نکن داد نزن راه میفته

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آخه هر کاری میکنم دخترم نمیاد مشق بنویسه هر روشی بکار بردم

ناراحت نباش پسر منم همین بود الان یه ماهه خیلی پیشرفت کرده من اول براش انگیزه ایجاد کردم هرهفته جایزه خریدم بعد گفتم اگه بتونی بخونی و بنویسی آخر سال بازی کامپیوتری که دوست داری برات نصب میکنم این شد انگیزه بعد زیاد باهاش کار کردم مخصوصا جدول دوستی رو خیلی مهمه با روشهای مختلف کارت درست کن بازی درست کن وهر شب دیکته بگو حتی شده به زور ولی با تشویق پسر من الان قبل از اینکه معلم درس جدید یاد بده میره خودش میخونه میگه آخجون دارم به آرزوم نزدیکتر میشم اپیکیشن کوشا ومیشارو دانلود وخریداری کردم ۳۰۰ تومن بود وویدئو آهنگ دار از آپارات دانلود کن درباره هر کدام الفبا که مشکل داره انشالله علاقه مند میشه به خوندن

در زندگیم چیزهایی را تجربه کرده ام که اگر در گذشته خوابش راهم میدیدم تا چند روز خوابم نمیبرد ولی حالا همه ی آنها تبدیل به تجربه شده ومن جدید را ساخته که حتی بدترین طوفان‌ها هم تکانش نمیدهند

دقیقا، من باشم میگم شما داری تدریس میکنی، من مادرم شما معلم، چرا به من میگین، به خودتون بگین وااااا

معلم تدریس میکنه وقتی از ۲۰ نفر دو نفر مشکل دارن دیگه به معلم مربوط نیست 

کلاس اول تمرین در خانه خیلی مهمه 

معلم نمیتونه واسه هر بچه جداگانه تایم بذاره که 

بعضی بچه ها زود یاد میگیرن بعضی دیر این دیگه به عهده خانواده اس که با بچه شون تمرین کنن

وااا خانم معلم هرچقدرم تدریس کنه بچه نیاد تو خونه درس نخونه و باهاش تمرین تکرار نکنید که چیزی یاد نم ...

شما انگار معلمی که فشاری شدی

درس اصلا واسه خونه نیست، درس باید تو مدرسه خونده بشه، معلما این سال های اخیر از سر خودشون باز میکنن، همه کارای بچه هارو میگن ببرین خونه انجام بدین،

از کجا معلوم کوتاهی نکرده باشه، بعضی معلما به همه دانش آموزا توجه نمیکنن،

به هرحال اون معلمه درس میده حقوقش رو میگیره امسال تموم شد سال دیگه با دانش آموزان دیگه به همین ترتیب ولی این مادر باید سعی کنه خودش مشکل بچش رو حل کنه تا بچه از پایه ضعیف بالا نیاد وگرنه برای خودشون ضرر داره نه اون معلم

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
دیگه الان دیماهه باید بتونه صدا کشی کنه.

روخوانی میتونه حتی نوشته های رو کتابای دیگه هم سعی میکنه میخونه .. نوشتنه زیاد بلد نیس. تو کلاس معلمه میگه حتی روخوانیم بلد نیس😑

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
قدیما پس چ جور بود؟ مادر پدر سواد نداشتن. بچه خودش درس میخوند قبول میشد.!!!! چرا الان نمیشه. معلم. م ...

باهوش تر هستن . ولی مطیع اجبار نیستن . چون خود به خود  در چارچوب قرار نمیگیرن . معلم در یه حدی میتونه و اجبار میکنه . وضع خونه و والدین و پرنسس هاشون هم که مشخصه پس اموزش لنگ میمونه . چون اموزش یه چیز خوشایند نیست یه چیزی هست که هر چقدرم متد توش پیاده کنی اخرش قانون داره و یه چیزایی توش اجباریه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
تخته... همه چی داره بهونه میاره میگم بیا درس کار کنیم میگه خوابم میاد. گرسنمه خستم....

سرکار خانم این هنر شماست که بکشیش سر درس 

یعتی چی به بهانه هاش بها میدی

اگر باهاش کار نکنی تا اخر لنگ خواهد زد

من پسرم کلاس اوله از ساعت ۳ شروع میکنم به کار کردن باهاش تا حدود ۸ شب البته وسطش میره استراحت و بازی ولی براش زمان میذارم 

💥اللهم صل علی محمد و آل محمد💖                              خدایا بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم ،بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم،بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم ،بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم ،،،بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم،،،بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدا مرتکب می شوم مرا ببخش و گناهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم...💚💚💚

معلم تدریس میکنه وقتی از ۲۰ نفر دو نفر مشکل دارن دیگه به معلم مربوط نیست کلاس اول تمرین در خانه خیلی ...

الان استاتر نمیتونه دخترش رو قانع کنه تکلیف بنویسه

خودش که مادره هنوز نمیدونه صداکشی چیه!!!

این یعنی اصلا همراه نبوده با معلم و مدرسه

بعد میان میگن مشکل از معلمه😐

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
عزیزم نمیاد مشق بنویسه چیه ؟ نمیشه که از پس یه بچه هفت ساله بر نیای . قانون بذار مثلا پنج عصر تبلت و ...

باشه ممنونم  رو آرد... فعلا امتحان نکردم 

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
تخته... همه چی داره بهونه میاره میگم بیا درس کار کنیم میگه خوابم میاد. گرسنمه خستم....

مادرم من میگه همچین مواقعی ک بچه اهمیت نداد ننوشت و نخوند بزار همین جور بره مدرسه ..تکلیف ک ننوشته و نخونده معلم طرفشه دیگه ..دعواش میکنه درس عبرتی بشه براش ..از فرداس خودش راه میفته

همون دیگه بعضی معلما فقط میخوان حقوق بگیرن همین

اونا یه تایم محدودی دارند

وقتی یه بچه موردی رو متوجه نمیشه و یادگیریش مشکل داره وظیفه خانواده هست به بچه خودش رسیدگی کنه

وگرنه دودش تو چشم خودتون میره