2777
2789

چندساعت گرسنه بمونم معدم دردمیگیره

مثلا اگر شام ساعت ۹ بخورم بعدش ساعت ۱ و ۲ خیلی گرسنم میشه طبیعیه؟

و معده درد میگیرم ،یعنی گرسنگی معمولی نیست فقط

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم مامان بزرگم به من میگفت اگه غذا نخوری زخم معده میگیری الانم ۴۶ کیلوام

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

علایم دیگه هم دارین؟

حس میکنم تو گلوم میسوزه  برگشت اسید معده هست 

برا همین معمولا ی چیز شیرین همراهم دارم . انگار قفسه سینم میسوزه اونقدر داغه  باید چیز یخ مث بستنی  بخورم یا ماست یا نوشابه تا دردش بخوابه

M  

حس میکنم تو گلوم میسوزه برگشت اسید معده هست برا همین معمولا ی چیز شیرین همراهم دارم . انگار قفسه سی ...

من فقط همین مشکل گرسنگی رو دارم و گاهی دردش میزنه به جاهای مختلف شکم و دهنم هم یوقتایی تلخ میشه .. بنظرتون ریفلاکس و زخم ممکنه باشه؟

من فقط همین مشکل گرسنگی رو دارم و گاهی دردش میزنه به جاهای مختلف شکم و دهنم هم یوقتایی تلخ میشه .. ب ...

احتمالش هست  من وقتی عصبی میشم اینجوری ام .

دکتر گفت حتی اگه گرسنه هم نیستم ی شیرینی کوچیک مثل نقل نباتی چیزی داخل کیفم باشه که بذارم تو دهنم نگهدارم آب بشه ک اون اسید ترشح نشه و خوب بشم

M