2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب اگه یه موقع به سرشون زد و استفاده بیجا خواستن بکنن چی؟

خب عزیزم اینی که میگی بازم به جنس مرد وزن ربطی نداره..به ذات انسان برمیگرده..از یه چیزی هم میشه  استفاده درست بشه وهم نادرست..مونده به ذات استفاده کننده که چجور استفاده ای بکنه..به نظر من یک نفر که بخواد هرز بره توهر شرایطی باشه راهشو پیدا میکنه..چه محدود بشه چه آزاد

اونی که بهواد زیر آبی بره بدون اینستا هم میره اونی که نخواد کاری بکنه هم نمیکنه بستگی به ادمش داره

اون که درسته..اما اینستا همه این قابلیتارو باهم بهشون میده

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟به دعاهاتون خیلی نیاز دارم  
من کلا موافق اینستا داشتن هیچکس نیستم ...ضرر اینستا از فایدش بیشتره...برای هر کس یه ضرر مخصوص به خود ...

دقیقااا

البته برای هرکس فرق میکنه ولی مثلا من تا یکی دوسال پیش مداوم تو اینستا بودم انقد ضرر به روحیم و...  زد، همش حسرت میخوردم یا مقایسه و....   

خلاصه سخت بود ولی پاکش کردم اما هنوزم اثراتش بعضی وقتا هس🤦🏻‍♀️ الان که مثلا مامانم اینا دارن میبینم خیلی به نسبت قبلا سم تر شده😂😐 یعنی بهترین کار عمرم همین بود

یوتیوب و تلگرام خیلی بهترن به نظرم

والا من تا قبل تاپیک شما نمیدونستم اینستا جنسیت داره و ما باید تصمیم بگیریم یک انسان دیگه ازش استفاد ...

البته بستگی به اون انسان ام داره دوست عزیز

شاید یکی دوست نداشته باشه شوهرش بره توی این فضا و خدایی نکرده زندگیش مختل بشه بعضی از مردا زودباورند با یه حرف با یه چت با یه عکس...

من و شما که خوب میدونم اون تو چه خبره پس فکر نمیکنم نیاز باشه بیشتر توضیح بدم..

من دوس ندارم داشته باشه 

داره ولی 2 ماه یه بار میره توش 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

شوهری که بخواد این کار رو کنه توی روبیکاو ایتا و یا حتی توی خیابونم میکنه. مشکل شما شوهرته نه اینستا

حالا این موضوع اصن مشکل من نیس   دارم میپرسم که نظر خانمارو بدونم ولی خب حرفت درسته

البته که اینستا راه رو هموار میکنه برا اینکارا

من کلا موافق اینستا داشتن هیچکس نیستم ...ضرر اینستا از فایدش بیشتره...برای هر کس یه ضرر مخصوص به خود ...

خب شما بخش خبرهاشو دنبال نمی‌کردی وقتی یکی با اینستا داره درآمدزایی می‌کنه یا نه درآمد نه یه خانم و یه آقا هزاران مهارت تو همین آپ ها میتونن یاد بگیرن نمی‌دونم چرا برای ما مردم ایران همه چی باس بد باشه و مضرر خب ازش استفاده خوب کن والا الان طرف نشسته تو یه شهر کوچیک ایران با همین اینستا ارتباط پیدا می‌کنه به آمریکا و.. آنقدر که این آپ ها آگاهی دادن به مردم در مورد همه چی  به نظر من که هزاران آفرین به کسی که این آپ ها رو بوجود آورد 

دقیقاااالبته برای هرکس فرق میکنه ولی مثلا من تا یکی دوسال پیش مداوم تو اینستا بودم انقد ضرر به روحیم ...

موافقم فضاش واقعا اذیت کننده س