2777
2789
پس آشنایی؟ سریع بریم زیر ی سقف؟

آشنایی نداریم اصلا

یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀

شاید شما در محیط کوچکی هستید که همه همدیگر را میشناسند و میتوانید به تحقیقاتتون اطمینان کنید 

ما متاسفانه به این سادگی نیست پروسه ازدواج

هم مار ها هم محلی ها چمیدونند طرف گل میکشه یا نه فحاش عست یا نه پاراتویید داره دو قطبی هست 

باز شما خوبید مه بعد عقد حداقل محدودید 

من اونهایی درک نکردم مه امروز پسرو میبنن فردا عقد و و شب تمام ماجرا 

حداقل در دوران عقد یه چهار چوپ داشته باشید 

فقط لطف خدا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چون خیلی رسم بد و اشتباهی هست دلیلی نداره ادم رسم رو ادامه بده!

خودم هم مخالفم اما چه میشه گرد

یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀

خودم هم مخالفم اما چه میشه گرد

میشه سبک خودت رو پیش بگیری و مقابل همه مخالفت کنی 

یه جا باید تموم بشه این روش های افتضاح 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
شاید شما در محیط کوچکی هستید که همه همدیگر را میشناسند و میتوانید به تحقیقاتتون اطمینان کنید ما متاس ...

شهرمون کوچیکه درست. اما هرچقد کوچیک باشه نمیشه یه پسرو کامل از تمام جهات بشناسی شده بعضیا به تحقیقاتت میگن آره پسرخوبیه ولی تو زرد از آب دراومده

ما هم تقریبا اینجوری هستیم. دختر و پسر از قبل آشنا شده باشن که هیچ ولی اینجوری نیست که نامزدی داشته ...

چجوریه که از قبل آشنا بشن اشکال نداره ولی نامزد بشن اشکال داره؟ این برعکسه که.

اصلا آشنایی معنیش هم صحبتیه. شاید تو همون صحبت اول بفهمی طرف تایپت نیست

رسم ما هم همینه، بعد خواستگاری عقد هست، ولی بعد عقد میزارن هر جا برین

نه ما بعد عقد باید سریع ازدواج کنن. حالا اگه خیلی منتظر بمونن دلیلش وام و اینجور چیزاست وگرنه آشنایی معنی نداره،براشون

میشه سبک خودت رو پیش بگیری و مقابل همه مخالفت کنی یه جا باید تموم بشه این روش های افتضاح

من بخوام تموم کنم این روشو که تمومم میکنن

خیلی ترسناکههههههپدر مادر دختر باید عاقلانه رفتار کننحداقل پسره چند بار بیاد توخونه باهم حرف بزنن

یه بار میاد همون موقع خواستگاری

چجوریه که از قبل آشنا بشن اشکال نداره ولی نامزد بشن اشکال داره؟ این برعکسه که.اصلا آشنایی معنیش هم ص ...

یعنی از قبل با هم دوست بوده باشن. 😄 

اگه دختر و پسر هم رو نشناسن خانواده فرصت آشنایی نمیده و در واقع چیزی به اسم نامزدی نداریم. مثلا خواستگار سنتی بیاد نمی‌تونی بگی صبر کنید ما دو ماه با هم در ارتباط باشیم تا با هم آشنا شیم. 😅

یعنی از قبل با هم دوست بوده باشن. 😄 اگه دختر و پسر هم رو نشناسن خانواده فرصت آشنایی نمیده و در واقع ...

آره دقیقا سنتی همون موقع جواب میخوان.

وای یه بار اومدن سنتی. فقط پدر مادر اومدن پسره نیومده عکسشو نشونم دادن پدره گفت سه روز، مادر گفت همین یه روز کافیه که اگه موافق نیستی بریم جای دیگه