2777
2789
عنوان

بنظرتون داره دروغ میگه بازم بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 34 پست
بگو چیکارکنم چجوری سرسنگین باشمتازه دیشب بااسرار من رفتیم میگفت دوست نداشتم تاماشین نخریدم بیام ببین ...

مثلا اگ هروقت میگف بیا بریم بیرون میرفتی الان دوبار بگو نه بار سوم برو

تو بهش نگو بیا ببینمت

اگر خواسته ای داشت زود قبول نکن مثل خودش بپیچون و بگو مثلا فلان روز بریم برای اینکار 

باید جوری رفتاری کنی ک از رفتارت بفهمه ناراحتی این برداشت رو نداشته باشه که دیگه نمیخوایش

از اول اینجوری اهل پیچوندن بود یا تازه اینجوری شده؟

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مثلا اگ هروقت میگف بیا بریم بیرون میرفتی الان دوبار بگو نه بار سوم بروتو بهش نگو بیا ببینمتاگر خواست ...

کلا پای حرفاش نمیمونه حرف زیادمیزدازاول

اما این گوشی داستانش فرق داشت بنظرم باید تلاششو میکرد شب تولدم بهم میرسوند

صب رفت ماشین معامله کنه نشدبازم

ینی امشبم‌نمیخواد گوشیمو بده؟

حس بدی پیداکردم بهش

عزیزمم دنبال زیر بغل مارمیگردی؟همینو بدون ک بهم میرسه بخواد بخره حقمه

پس منتظررررر بمون تا بخره.....

علت  اسم کاربریم برای اینه ک  هراسمی وارد سایت کردم‌قبول نکرد😑منم مجبور شدم اینو بزارم😏وگرنه ک حالم از گلزار بهم میخوره ،نه کراشمه نه ازش خوشم میاد🤦🏼‍♀️.                                                                                                                                                                                                   🧡❤️💚اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡💚❤️

شاید ناراحت بشی گسی که برای گوشی اینقدر پیچوندت مطمئن باش بگی بیا خواستگاری همونقدر میپیچوندت حتما ش ...

من قصدم باهاش ازدواج نیس اصلا باهاش ماربطمون خیلی عمیقه 

قابل توضیح نیس بخام بگم

کلا پای حرفاش نمیمونه حرف زیادمیزدازاولاما این گوشی داستانش فرق داشت بنظرم باید تلاششو میکرد شب تولد ...

کسی که واقعا دوست داشته باشه تمام تلاششو برات میکنه💛

ولی بازم میگم اگر خواست گوشی خودشو بده نگیر

بگو برام بخر 

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دنبال محرم نامحرمین برام جالبه

یه سوال بود.

چرا برات جالبه؟

علت  اسم کاربریم برای اینه ک  هراسمی وارد سایت کردم‌قبول نکرد😑منم مجبور شدم اینو بزارم😏وگرنه ک حالم از گلزار بهم میخوره ،نه کراشمه نه ازش خوشم میاد🤦🏼‍♀️.                                                                                                                                                                                                   🧡❤️💚اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡💚❤️

کسی که واقعا دوست داشته باشه تمام تلاششو برات میکنه💛ولی بازم میگم اگر خواست گوشی خودشو بده نگیربگو ...

دیشب میگ چرا عجله کردی امشب همو ببینم ن ماسین داشتم ن سوپرازت تونستم بکنم

الان ازم طلبکارم هست