2777
2789
عنوان

بانک مهر ایران

22 بازدید | 6 پست

دوستان دیروز مدارک ضامنم رو ارسال کردم با گوشی همچی تایید شد مبلغ وام ۴۶ میلیونه الان نوشته درخواست شما ثبت و به زودی بررسی خواهد شد میخاستم ببینم چقد زمان میبره پیامکش بیاد خیلی عجله دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من حضوری کارای ضامتو انجام دادم دو سه روز بعدش واریز شد.حدود سه ماه پیش

من دیروز مدارک ضامن بردم بانک بعد گفت با گوشی عکس بگیر از مدارک بفرست منم با اپلیکیشن فرستادم مدارکو....شما حضوری تحویل دادی یا همونجا عکس گرفتی فرستادی

من دیروز مدارک ضامن بردم بانک بعد گفت با گوشی عکس بگیر از مدارک بفرست منم با اپلیکیشن فرستادم مدارکو ...

نه حضوری بردم تحویل دادم. لابد خودشون عکس گرفتن چون کارمند بانک خیلی سرش شلوغ بود من دلم براش سوخت. تا نوبتم بشه کنارش وایسادم کمکش کردم . برای کسایی که بلد نبودن و سواد کمی داشتند کارهای افتتاح حساب و ... راهنمایی می کردم و انجام می دادم.

ایشونم وقتی نوبتم شد خیلی کمک کردن.

تاریخ اولین سالروز تولد پسرمه. میشه برا سلامتیش صلوات بفرستید. ممنونم
نه اخه ننوشته واریز میشود نوشته درخواست شما ثبت شده و به زودی بررسی میشه خیلی استرس دارم

فکر نی کنم. بررسی بشه همون موقع واریز میشه.

تاریخ اولین سالروز تولد پسرمه. میشه برا سلامتیش صلوات بفرستید. ممنونم