2777
2789
عنوان

مردا از چه زنایی خوششون میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 67 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم از خانم شاد خوششون میاد و کسی که بدترین شرایطشم کنارش باشه

آره به نظرم شاد و سرحال دوس دارند 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

بنظرم از خانم شاد خوششون میاد و کسی که بدترین شرایطشم کنارش باشه

والا زیاد دیده شده مردها به زنهاشون که به گفته شما تو بدترین شرایط با جون و دل کنارشون بوده، خیانت کردند و نارو زدند😐

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

خانمایی که انرژی زنانه شون بالاست 

ینی زنانگی دارن 

به سلامتی و بهداشتشون میرسن مدام و یجورایی توی اولویته براشون ،از مو و پوست و ناخن گرفته تا تغذیه و خورد و خوراک .

خانمایی که مهربونن و سرزنده ن

غر نمیزنن 

عاقل و باهوشن 

شوخ طبعی دارن

و......

زن با اعتماد به نفس ، انرژی زنانه بالا، باظرافت و طنازی.

و زنی که بهشون حس قدرت و مرد بودن بده 

🧡🍁به صبر ، مشکل عالم تمام بگشاید ؛که این کلید به هر قفل ، راست می‌آید🧡🍁

ازادم غرغروخوششون نمیاد اگردقت کنی بیشترمر

قبول دارم 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

یه دخترس هم کلاسیمه نه هیکل داره نه ادب فقط سیگار میکشه یا به پسرای کلاس میکه برام لپ لپ بخرید پسرا ...

براازدواج تونخش نیستن خیالت راحت

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
اینگه چه مردی ازت خوشش بیاد مهمه😂

به نکته ظریفی اشاره کردید😋

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
از زنای سرزنده و شاد و بامزه از زنای با شخصیت و با اصالت ،از زنای تمیز و شیک پوش

آخه چجوری آدم میتونه همیشه شاد وسرزنده باشه