2777
2789
عنوان

باکرگیمو از دست دادم حالا میگه نمیخوامت

| مشاهده متن کامل بحث + 3027 بازدید | 120 پست

بنظر من شکایتت کار به جایی نمیبره تهش شاید شلاق اونم برای جفتتون نه فقط برای اقا پسر بازم با وکیل مشورت کن قبل اینکه تصمیم بگیری اما در کل رابطه جنسی یه توافق دو طرفست توام خواستی که انجام شده پس اینو در نظر نگر ک ازم استفاده کرد ولم کرد رفت گفت نمیخامت چون بلخره تعهد قانونی نداشته میدونستی ک ممکنه به ازدواج ختم نشه دیگه شکایت کردن نداره خانوادتم ک جریان و میدونن خاستی ازدواج کنی با خواستگارت درمیون بزار شاید مشکلی نداشت

بنظر من شکایتت کار به جایی نمیبره تهش شاید شلاق اونم برای جفتتون نه فقط برای اقا پسر بازم با وکیل مش ...

اصلا مال سه چهار سال پیشه چطوری میخواد اثبات کنه ک اون آقا این کارو کرده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دو تا خواستگار دارم الان یکی انگار ترکن و خیلی طلا براشون مهمه و ماشین. خوب و ...یکی مادرش استاد ...

کالا من نمیدونم بستگی ب رسم و سنتشون داره مصلا شوهر من ترکه ازم دستمال خاستن قبل عقدم بردنم معاینه بکارت برگش هنوز تو کشوعه

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند
عزیزم چطوری میتونی اثبات کنی ک توسط اون آقا باکرگیتو از دست دادی؟

خب مشخصا ما پنج ساله با همیم و این اتفاق برای حدود چهار سال پیشه که شاید حتی ۱۸ سالم نشده بود یا تازه شده بود 

کلی پیام و ... تو واتساپ بود که مطمئنا الان نمیتونم پیداشون کنم 

ولی مادرم چون بهشون شک داشته یه بار صدای مادرشو ضبط کرده که میگه آره پسر من با دختر شما این کارو کردن و فلان و ....

شوهر من ۱۵ ساله پلیسه میگه صد مورد دیگه این پرونده ها کسی به زود عقد نکرده و نمیکنن

نمیشه واست عکس بفرستم سایت خطا میده ولی الان توی قسمت سوالات حقوقی به سایت معتبر اینو دیدم 

۱۸ فروردین ۱۳۹۹ فردین حسین نژاد 

کارشناس حقوقی

با سلام

معمولا اگر رابطه نامشروع صادر شده باشد عقد اجباری رخ میدهد

ولی چنین موردی کمی تامل پذیر میباشد

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
من دو تا خواستگار دارم الان یکی انگار ترکن و خیلی طلا براشون مهمه و ماشین. خوب و ...یکی مادرش استاد ...

عزیزم خواستگاراتو الکی رد نکن برو باهاشون حرف بزن ازشون یکجوری نظرشونو بپرس لزومی نداره خونواده هاشون بفهمن این یه موضوع بین خودت و خودشه.

قطعا میرن دیگه هم برنمیگردن

خب دیگه

درصد خیلی کمی مشکلی ندارن اونم بنظرم بیشتر تو ازدواجایی ک با دوستی شکل میگیره تو دوستی ب طرفت میگی و خب اوکی باشه ادامه میشه تو ازدواج سنتی فکر نمیکنم خانواده ها مخصوصا قبول کنن اونا میخاستن بگیرن دوسدخترای خودشون میگرفتن نمیرفتن زیر نظر خانواده سنتی ازدواج کنن