2777
2789
عنوان

معلم هستم راهنمایی می‌خوام ازتون

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 69 پست
من بودم قید این کارو میزدمچند سابقه داری؟حق التدریس آزادی؟برای ما تازه ۱۱ ریختن بعد سه ماهخیلی دوست ...

مشکل اینکه خیلی سلیقه ای عمل می‌کنن مدیرا شمارشتتون چی بوده؟

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

آره داشتم ولی کوچیک بودن و مهد می‌رفتن ثابت صبح هم بودم دبیر هم بودم و دو روز در هفته میرفتم دخترم د ...

خب دبیری کارش راحت تره الانم دبیرین؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما هم حق التدریس آزادی؟آره شنیدم برای یه سری شهرا تازه 11 ریختن واقعا ارزش نداره این همه بدو بدو و ...

اره ولی خب بعضیا یه رشته ای خوندن دوست دارن یه ثمری داشته باشه خصوصا که آدم ارشدم خونده باشه وگرنه واقعا سخته حالا باز وضعیت دبیران بهتره غیر انتفاعی ابتدایی که مامانا معمولا از معلم بخاطر پولی که دادن شاکین دیگه خیلی سخته

اره ولی خب بعضیا یه رشته ای خوندن دوست دارن یه ثمری داشته باشه خصوصا که آدم ارشدم خونده باشه وگرنه و ...

همین مدارس دولتی هم چون مجبورن پول بگیرن از اولیا بهشون بیشتر از قبل بهت داده میشه و معلم می‌ره زیر فشار

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود...

نه الان معلمم چهارم ابتدایی خیلی هم اذیت میکنن پسرن

وای اره اینجوری سخته واقعا خودتون به معلمی علاقه دارین؟ من روانشناسی میخونم تصمیم دارم مرخصی بگیرم واسه فرهنگیان بخونم چون استخدامی میگن خیلی سخته به رشتمم علاقه ندارم

همین مدارس دولتی هم چون مجبورن پول بگیرن از اولیا بهشون بیشتر از قبل بهت داده میشه و معلم می‌ره زیر ...

چجوری کار پیدا کردین؟خودتون حضوری به مدرسه ها مراجعه کردین؟

شما هم حق التدریس آزادی؟آره شنیدم برای یه سری شهرا تازه 11 ریختن واقعا ارزش نداره این همه بدو بدو و ...

اره

من اگه راه دور بودم و بچه هامم اذیت بودن به هیچ عنوان ادامه نمیدادم

مدرسم نزدیک خونمه

بچه هامم پیش مادرم میمونن(نزدیکیم)

وای اره اینجوری سخته واقعا خودتون به معلمی علاقه دارین؟ من روانشناسی میخونم تصمیم دارم مرخصی بگیرم و ...

فکر میکردم خیلی علاقه دارم ولی الان می بینم نه زیاد البته با این شرایط کار علاقه ای نمی مونه

ارهمن اگه راه دور بودم و بچه هامم اذیت بودن به هیچ عنوان ادامه نمیدادممدرسم نزدیک خونمهبچه هامم پیش ...

به نظرت الان کسی هست بذارن به جام ؟

کدوم شهری