2777
2789
عنوان

معلم هستم راهنمایی می‌خوام ازتون

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 69 پست
بنظرم خیلی سخته با دوتا بچه لااقل آدم اگه مجرد باشه یا بچه نداشته باشه خوبه اینجوری سخته واقعا

خیلی سخته

عین چی پشیمونم که با این شرایط اومدم سرکار 

الآنم وسط سال نمی‌دونم چیکار کنم 

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود...

خیلی سختهعین چی پشیمونم که با این شرایط اومدم سرکار الآنم وسط سال نمی‌دونم چیکار کنم

قبلش شاغل نبودین؟ 

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا آنقدر تو مصاحبه ها رد میکنن؟ پارتی بازیه؟

پارتی بازی که قطعا هست و چون ارزیابی دست افراد مختلفه سلیقه ای میشه یکی رو رد میکنن بر اساس نظر شخصی و یکی. و قبول 

پارتی بازی که قطعا هست و چون ارزیابی دست افراد مختلفه سلیقه ای میشه یکی رو رد میکنن بر اساس نظر شخصی ...

چقدر عادلانه🙃

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

خیلی اعصابم خورده با خودم میگم من اول از همه در قبال بچه هام مسئولم 😔 وقتی من نیستم درست نهار نمیخو ...

من بودم قید این کارو میزدم

چند سابقه داری؟

حق التدریس آزادی؟

برای ما تازه ۱۱ ریختن بعد سه ماه

خیلی دوست داشتم همگی باهم انصراف بدیم لنگ بمونن با این مسخره بازیاشون

دقیقا نگرانیم از همین گوشیه

ببین به نظرم فقط خسته شدی و خورده تو ذوقت وگرنه  اگر یکم مدیریتش کنی شاید بشه کاری کرد یه هفته در میون تو نیستی میشه یه فکرایی کرد  که برنامه بچه ها مدیریت بشه اگر خودشون همکاری کنن که چه بهتر .بعدشم اگر استخدامی بدی رسمی بشی خصوصا دبیری لازم نیست هر روز بری مثلا چهار روز در هفته کلاس داری که بهتره برات 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
من بودم قید این کارو میزدمچند سابقه داری؟حق التدریس آزادی؟برای ما تازه ۱۱ ریختن بعد سه ماهخیلی دوست ...

شما هم حق التدریس آزادی؟

آره شنیدم برای یه سری شهرا تازه 11 ریختن 

واقعا ارزش نداره این همه بدو بدو و زدن از زندگی برای هیچ 

اونموقع هم بچه داشتین؟ دخترتون چند سالشه مگه؟

آره داشتم ولی کوچیک بودن و مهد می‌رفتن ثابت صبح هم بودم دبیر هم بودم و دو روز در هفته میرفتم 

دخترم ده سال

ببین به نظرم فقط خسته شدی و خورده تو ذوقت وگرنه اگر یکم مدیریتش کنی شاید بشه کاری کرد یه هفته در می ...

دخترم رو نمی‌دونم چیکار کنم 

وقتی نیستم نه درس میخونه نه غذاشو میخوره فقژمیره سر گوشی فیلم می بینه 

دیشب شوهرم می‌گفت فیلم بازی مرکب رو دیده 

ببین به نظرم فقط خسته شدی و خورده تو ذوقت وگرنه اگر یکم مدیریتش کنی شاید بشه کاری کرد یه هفته در می ...

دو بار تا حالا استخدامی دادم مصاحبه رد شدم