2777
2789
عنوان

معلم هستم راهنمایی می‌خوام ازتون

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 69 پست

[QUOTE=366165762]به نظرت الان کسی هست بذارن به جام ؟ کدوم شهری [/QUO

استان س و ب

برو با اداریا صحبت کن شاید همکاری کردن باهات

یکیو میشناسم پارتی داره البته

دوماه نرفت مدرسه به جاش مدیرشون کلاسشو اداره میکرد

گفت یه مبلغی میدم بهش

[QUOTE=366165762]به نظرت الان کسی هست بذارن به جام ؟ کدوم شهری [/QUOاستان س و ببرو با اداریا صحبت کن ...

می گفتن س ب اعتصاب کردن که ؟

من کلا می‌خوام انصراف بدم و خودمو راحت کنم نمی‌دونم قبول میکنن یا نه 

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فکر میکردم خیلی علاقه دارم ولی الان می بینم نه زیاد البته با این شرایط کار علاقه ای نمی مونه

حق دارین دلسرد شدین بعد شرایط با دوتا بچه سخته واقعا

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

می گفتن س ب اعتصاب کردن که ؟من کلا می‌خوام انصراف بدم و خودمو راحت کنم نمی‌دونم قبول میکنن یا نه

مراقب دختر گلت باش تو این سن گوشی هم میدی تنها هم هست

نمیدونم ..ببین پشیمون نمیشی

به ما گفتن کار قرادادمعین شما قطی شده ولی هنوز خبری نیست

مراقب دختر گلت باش تو این سن گوشی هم میدی تنها هم هستنمیدونم ..ببین پشیمون نمیشیبه ما گفتن کار قرادا ...

امروز رفتم اداره گفتم می‌خوام انصراف بدم گفتن مشکلت چیه گفتم مشکل اصلیم اینه که نوبتی که بعدازظهری هستم دختر و پسرم تنها می‌مونن 

گفتن امروز رو برو بهت خبر میدیم و جا به جات می‌کنیم 

اگه جا به جا نکنن دیگه نمیرم

مراقب دختر گلت باش تو این سن گوشی هم میدی تنها هم هستنمیدونم ..ببین پشیمون نمیشیبه ما گفتن کار قرادا ...

دو ساله میگن قرارداد معین سیستان قطعی شده ولی اتفاقی نمیفته فقط حرف میزنن و عمل در کار نیست 

من میترسم این 13900 مال سه ماه باشه و حقوق هر ماه حتی 5 تومن هم نباشه تازه ما از پارسال هم طلب داریم و تسویه نکردن 

لعنت بهشون 

همین باعث شده ازمون این همه سال بیگاری بکشنوسط سال اعتصاب میکردیم حداقل یه هفته...اونوقت صد در صد کا ...

یه سری همین رو هم میترسن از دست بدن