2777
2789
عنوان

چقدر طلا دارید دیدین چقد رفت بالا بنظرتون الان طلاهاتون چقدر میره

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 49 پست
داریم بدبخت میشیمبه جایی میرسیم که طلا هم دیگه نه میخرن و نه میفروشن!خدا رحم کنه بهمون

بخدا با اینکه من طلا اندازه ۷۰۰ م دارم ولی دیشب خیلی ناراحت شدم فکرشو بکن گرمی با سود و اجرت و اینا ۶ م و خورده ای میشه نو وقتی بخوای بخری 

اخه این چ وضعشه🤦🏻‍♀️

حالا تو فکرکن منی ک نامزدم و میخام عقد کنم چطور میتونن واسم طلا بخرن 😑یا خودم بگیرم چیزی

مشکل منم هست..

نامزدم میگه نهایتش دوتا النگو بگیریم ، بقیش خرج خونمون

با دوتا النگو عروس بردن نوبره بخدا🥲💔

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مشکل منم هست..نامزدم میگه نهایتش دوتا النگو بگیریم ، بقیش خرج خونمونبا دوتا النگو عروس بردن نوبره بخ ...

زیر بار النگو نرو 

بگو نیمست و انگشتر و حلقه 

اینارم یکم به ظریف برداری قیمتش همون النگو میشه یا نهایت حلقه بعدا بخرید 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
مادرت شاغله؟ من گردنبدم ۱۱ گرمه شد ۶۲ تومن دیگه نمیتونم نیم ستت چند گرمه

مامان بابام معلمن..

نیم ستم حدودا 45 گرم هست ( البته دستبند و پابند و زنجیرهم روش هست.. گوشواره و انگشتر و پلاک)

اگر امضا منو میبینی لطفا برام دعا کن معلم شم..تونا امیدی مطلقم  

میشه بگی کارت چیه؟ من خیلی دوسدارم سرمایمو تبدیل کنم ولی هیچ فکری ندارم هیچی همسرم هم خیلی پشتیبانه ...

کار شوهرمه نمیشه هر کسی انجامش بده کار شوهرمه سرمایه شو من دادم نیاز به تخصص و سابقه ده سال داره شوهرم سابقه بیست ساله داره و یه سریع مدارک خاص میخواد کاری نیست هر کی بتونه انجام بده دردسر زیاد داره 

زیر بار النگو نرو بگو نیمست و انگشتر و حلقه اینارم یکم به ظریف برداری قیمتش همون النگو میشه یا نهایت ...

انگشتر که جز واجباته

ولی رسم اینجا اینطوریه واسه هر مناسبت برای عروس طلا میارن

مثلا من یادمه همه دخترای فامیل واسه یلدایی یا عیدیشون گردنبند میگرفتن 

بعد به ما که رسید....😂💔

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

انگشتر که جز واجباتهولی رسم اینجا اینطوریه واسه هر مناسبت برای عروس طلا میارنمثلا من یادمه همه دخترا ...

حالا بستگی ب شرایط نامزدتم داره یکی داره میگیره یکیم نداره باید مدارا کنیم 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
از کوییک اتومات راضی؟ من کلا بلد نیستم رانندگی بنظرت راحته یا مثل دنده ای سخته؟

خیلی خیلی راضی هستم

مشکل بزرگ من همین کلاچ و دنده بود

بخصوص سربالایی اینا

از ترسش ماشین نمیروندم

الان انقدر راحت هستم

اعتماد بنفسم هم بالا رفت با خریدش