2777
2789
عنوان

یکی بیاد همه چیزو بگم قضاوت

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 61 پست

شبش باهم پسرمونو بردیم دکتر اومدیم خونه حس میکردم شوهرم بهم محل نمیزاره فرداش من مریض شدم رفت خربد خودش کلی آبمیوه گرفت بهم داد ولی یبارنشد یه دستی به سرم بکشه. خلاصه حالم بدشدو شروع کردم فوحش به جاری دادن که دیدم اون طرفداری کرد ازش شب باگریه خوابیدم فرداش دوباره بحث ودعوا داشتیم که با اینکه من مریض بودم هم بهم تهمتهای ناجور زد هم سرمو زد تودیوار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خلاصه با اینکه منو زد من خالم بد شد افتاد به غلط کردم فرداش هم منو برد شهردیگه دکتر کلی ازم معذرت خوتثاهی کرد ولی من هضم اون تهمتها و کتکی که ازش خوردم برتم سخت بود هرچی اومد طرفم بهش گفتم برو گمشو ازت متنفرم

این چه اخلاق مسخره ای که وقتی تب میکنی یا مریض میشی فحاشی میکنی؟؟؟؟؟

خودتو تغییر بده دوست من مریض شدن اعضای خانواده به حد کافی رو اعصابه ادم دیگه تحمل فحاشی بی دلیل نداره 

کلا فحاشی درنظر همسرت سبکت میکنه دهنت مثل گل باشه فقط گل ازش بریزه بیرون 

هی فحاشی و دعوا و کتکاری اونم بخاطر هیچی!!!!!!

برای خودت میگم والی برای من چه فرقی داره 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

بعد دیگه اون باهام قهر کرد من محلش نمیزاشتم ولی دوبار غذاهای مورد علاقشو درست کردم لب نمیزد محل بهم نمیزاشت بعدش هم رفت سرکارش هیچ تماسی باهام نگرفت تولد وروز زنو تبریک نگفت . فقط یه پولی برام زد که من نخوام به خاطر پول زنگش بزنم حالا لطفا بگین کی مقصره اگه من مقصرم خودم پابزارم جلو واسه آشتی

یعنی که چی دست خودم نیست وقتی مریض میشم اسم جاری رو میارم ؟ مگر خولی ؟ یکبار این قضیه جاری رو برای خودت حل کن و تمام . مریض میشین به مردم چکار دارین ؟ احساس میکنم حسادت اون جاری رو داری