2777
2789

سرکارم. تو اتاقم تنها منم . قبلا اتاق دیگه با همکاربودم این اقا مراجعم بود اینجوری حرف نمیزد قبلا. .. امروز اومد اتاق جدیدم پرونده شو داد بم بعد با یه صدای خیلی اروم و کشیده یه جوری اصلا حالم بهم خورد نفس نفسم میزد تو حرفاش . منم خجالت کشیدم صورتم سرخ شد 🤕 من متاهلم بعضیا فک میکنن مجردم . این نمیدونم چرا اینجوری داشت حرف میزد شما بودین چیکارش میکردین ‌؟ بعد یه مراجع اومد اتاقم دیگه لحنش عوض شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیرونش میکردی میپرسید چرا میگفتی خودت میدونی

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

فکر کنم حساس شدی

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️