سرکارم. تو اتاقم تنها منم . قبلا اتاق دیگه با همکاربودم این اقا مراجعم بود اینجوری حرف نمیزد قبلا. .. امروز اومد اتاق جدیدم پرونده شو داد بم بعد با یه صدای خیلی اروم و کشیده یه جوری اصلا حالم بهم خورد نفس نفسم میزد تو حرفاش . منم خجالت کشیدم صورتم سرخ شد 🤕 من متاهلم بعضیا فک میکنن مجردم . این نمیدونم چرا اینجوری داشت حرف میزد شما بودین چیکارش میکردین ؟ بعد یه مراجع اومد اتاقم دیگه لحنش عوض شد
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ن . ببین من یه لحظه ترسیدم اصلا لحظه ب لحظه داشت بدتر میشد 😂دیگه بچه نیسم ک نفهممم این چیزارو . ول ...
نه اصلا حساس نشدی.من هم توی این موقعیت ها قرار گرفتم.اما زود از اتاق امدم بیرون که بفهمه مثل خواهر و مادرش هرزه نیستم.تنها دیدتت هوایی شده کثافت ح.ش.ر.ی
نه اصلا حساس نشدی.من هم توی این موقعیت ها قرار گرفتم.اما زود از اتاق امدم بیرون که بفهمه مثل خواهر و ...
قبلا اون یکی اتاق بودم با همکارم . این میومد متوجه میشدم یه جوریه نگاهش. اون همکاراقام ک تو اتاق قبلیم با من بود چن بار اومد بم گفت لطفا در اتاقتو نبند هی میومد در اتاقمو باز میزاشت میگفت ادم مریض زیاده. توام تنهایی درو نبند. منم میگفتم سردمه میبستم . الان میبینم واقعا راست میگفت همکارم
قبلا اون یکی اتاق بودم با همکارم . این میومد متوجه میشدم یه جوریه نگاهش. اون همکاراقام ک تو اتاق قب ...
از این مردا پره هروز یا میبینم یا کلا دوستام تعریف میکنن از هرچی مرده بدم میاد🤢یبار تو دکتر نشسته بودم یهو حس کردم یکی از بالا داره دست میتکونه تا نگاه کردم دیدم داشت اونجاشو با انگشتش یه جوری میکرد یلحظه شوکه شدم واقعا دیگه از اونجا بلند شدم رفتم یجای دیگه نشستم
همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند♡