2777
2789
عنوان

به نظرتون بچه دار بشم❓

2522 بازدید | 271 پست

بچه ها من با شوهرم کلی مشکلات و دعوا داریم. درآمد هم نداره. اما بابام می‌تونه خرجی ما و بچمونو بده کامل. دلم خیلی بچه میخواد. سنم هم داره میگذره. و خیلی دلم میخواد مادر بشم و یه بچه رو بزرگ کنم و تربیت کنم.به نظرتون با این شرایط بچه دار بشم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دل خواستن دلیل کافی نیست. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
ببخشید چون نظر خواستید میگم ، مسئله مالی رو پدرتون حل میکنن، اون آرامش و عشق پدر و مادر که بچه بهش خ ...

عشق مادر که ۱۰۰ درصد تامین میشه. عشق پدر رو مطمئن نیستم اما امیدوارم. چون شوهرم بچه دوس داره.

مادر شدن حق همه است ببین اگه دلت میخواد این مرد پدر بچت باشه بشو

دلم نمی‌خواد پدر بچم باشه ولی خب مجبورم چون شرایط طلاق ندارم. برای بچه هم کم کم داره دیر میشه از لحاظ پزشکی.

عشق مادر که ۱۰۰ درصد تامین میشه. عشق پدر رو مطمئن نیستم اما امیدوارم. چون شوهرم بچه دوس داره.

منظورم رابطه عشقی بین پدر و مادر!!!!! باور کن بچه ها این چیزا رو خیلی متوجه میشن و روش ن اثر داره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40