2777
2789
عنوان

دانشگاه ها وضعش خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 47 پست

ازاول کلااین طوریه من دانشجویه دهه ۸۰هستم اون زمانم بیشتردخترافکروذکرشون پسر بود البته این ذات طبیعت انسان هست نباید بهش خرده بگیریم فقط باید یادبکیریم باادم درست وارد رابطه بشن البته خودم ازاون غددابودم که به هیچ پسری رونمیدادم خودمم رویکی کراش بودم اونم نخ میدادولی نمیدونم عرور بود ترس چی بودکه اصلاپارودلم گذلشتم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاشکی الانم همین جور بود🫠

اره والا الان همه چی عوض شده

من یادمه اونموقع یه پسره بودجزومومیدادم همیشه مینوشت چقدرتشکرمیکرد الان جزوه بدی پس نمیدن که شماره اینامیزارن لاش

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

افرین دقیقامخصوصارشته های پزشکی وپیراپزشکیمن خودم یادمه همه توکلاس به فکرخرخونی بودن

من حقوقم بچه ها ماشالا همه خارج از کلاس کتابای حقوقی میخونن سر کلاس با استاد بتونن بحث کنن😐🤦‍♀️

تنها چیزی ک بین همه بصورت عادلانه تقسیم شده،ناعادلانه بودن زندگیه.کاربری دست ۳ نفره

به خاطر همین چیزا سطح سواد اومده پایین ، دکترای جوون یه جور مهندسای جوون یه جور بقیه رشته هم به ترتیب

اونی که واقعا میخونه و حواسش جمع آینده شه برد کرده ، بقیه یه مدرک الکی دستشونه با کلی ادعا

فکر میکنن چه خبره ، هیجان زده وقتشون رو تلف این و اون میکنن

من حقوقم بچه ها ماشالا همه خارج از کلاس کتابای حقوقی میخونن سر کلاس با استاد بتونن بحث کنن😐🤦‍♀️

باورکن سرنیم نمره مث مدرسه همه رقابت میکردن مخصوصا کنفرانسواینا

میدونی چرا؟

چون افرادی کع رشته های تاپ میخونن همه بفکرکارکردن ازطریق درسشون وموفق شدنن ولی رشته های حواشی قطعاطبیعی دختربازی وپسربازی داخلش

ذات بشر همینه دیگه

جوان طبیعی هست که دنبال جفت باشه

امام و پیامبرا هم دنبال جفت بودن.

باز خداروشکر هنوز روحیه و امید دارن که دنبال این کارا هستن.

افسرده و گوشه گیر نشدن هنوز

😂😂😂 یه مشت دختر ندیده

اره والا😐الانم توبینلرستان کارمیکنم اینطورین دخترابدترن باورکن

صبحامیان بیمارستان نمیدونم جطوروقت کردن اون همه بمالت😐

باورکن سرنیم نمره مث مدرسه همه رقابت میکردن مخصوصا کنفرانسواینامیدونی چرا؟چون افرادی کع رشته های تاپ ...

دقیقا همینه

رشته ما که بعدشم ازمون های مختلف وکالت قضاوت سردفتری داره و با این رقابتی که هست بین بچه ها قبولیش فوق العاده سخته

تنها چیزی ک بین همه بصورت عادلانه تقسیم شده،ناعادلانه بودن زندگیه.کاربری دست ۳ نفره